ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

«Ξεδιψάστε» αποτελεσματικά την ξηρή επιδερμίδα


5 Νοεμβρίου 2015

MPP_resilience_lift_1366x700.jpg

Υπάρχουν φορές που η ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου γίνεται ξηρή. Ειδικά τώρα που ο καιρός κρυώνει, οι απαιτήσεις ενυδάτωσης του προσώπου διαφέρουν πολύ από αυτές του καλοκαιριού και τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας αναζητούν ενίσχυση. Αν λοιπόν το δικό σας πρόσωπο έχει άμεση ανάγκη από ενυδάτωση τότε χαρίστε την άμεσα με μία δραστική κρέμα που ήρθε να συμπληρώσει τη συλλογή Resilience Lift της Estée Lauder.

Πρόκειται για μία ‘’oil in cream’’ εξαιρετική κρέμα άμεσης δράση με 20% περιεκτικότητα σε έλαια αποκατάστασης που ενυδατώνει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, καλύπτοντας τις ανάγκες της και προσφέροντάς της μία αίσθηση πραγματικής αναζωογόνησης. Η φυσική παραγωγή κολλαγόνου ενισχύεται και η εμφάνισης της επιδερμίδας “καθαρίζει”.

Resilience+Lift+Oil+in+Creme_Product+Shot_Global_Expiry+July+2016

Η Resilience Lift Firming/Sculpting Oil-in-Creme Infusion βοηθάει:

- την επιδερμίδα να φαίνεται πιο σφριγηλή και πιο ανορθωμένη - την ελαστικότητα της επιδερμίδας καθώς τα περιγράμματα του προσώπου φαίνονται πιο σμιλευμένα και επαναπροσδιορισμένα - την επιδερμίδα να έχει ευχάριστη αίσθηση και να είναι βαθιά ενυδατωμένη όλη μέρα - την επιδερμίδα να φαίνεται λαμπερή, αναζωογονημένη και ανανεωμένη με απαλή, λεία υφή - στην ενίσχυση της ευαίσθητης, αφυδατωμένης επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου - στην εμφανή μείωση γραμμών και ρυτίδων.

Δοκιμάστε τη νέα Resilience Lift Firming/Sculpting Oil-in-Creme Infusion, νιώστε αμέσως τη διαφορά και δείτε τη στον καθρέφτη σας. Αφεθείτε στην απαλή κι ευχάριστη υφή της και αποκτήστε ενυδατωμένη επιδερμίδα όλη μέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.