ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

TOM FORD NOIR POUR FEMME: η υπογραφή ενός εκλεπτυσμένου αρώματος


15 Σεπτεμβρίου 2015

Tom-Ford-Noir-POUR-FEMME-SPS.jpg

O Tom Ford παρουσιάζει ένα άρωμα εμπνευσμένο από το “διπλό πρόσωπο” της γυναίκας TOM FORD. Το TOM FORD Noir Pour Femme αιχμαλωτίζει το παράδοξο της δυναμικής σιγουριάς που χρησιμοποιεί για να τραβήξει το ενδιαφέρον και τον ευάλωτο ρομαντισμό που τον διατηρεί κρυφό. Είναι η θηλυκή εκδοχή του TOM FORD Noir. Είναι τόσο υπαινικτικό όσο ένα μαύρο φόρεμα με σχισμή, που αποκαλύπτει την καμπύλη των γυναικείων ώμων, ή την για φίλημα πλάτη της γυναίκας. Το TOM FORD Noir Pour Femme αιχμαλωτίζει το γυναικείο παιχνίδι της έκθεσης και της οικειότητας σε ένα λουλουδάτο άρωμα με μεθυστικές νότες.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

TOM FORD NOIR POUR FEMME: η υπογραφή ενός εκλεπτυσμένου αρώματος, με μυστηριώδεις λιχουδιές από την Ανατολή, αισθησιακό κεχριμπάρι και ξύλα.

TF NOIR POUR FEMME 50ML

Οι πρώτες νότες από εσπεριδοειδή και μπαχαρικά σχηματίζουν ένα δελεαστικό προοίμιο για την δραματική λουλουδένια αίσθηση που ακολουθεί. Το έλαιο μανταρινιού, το νεράντζι από την Ιταλία  και το εκχύλισμα από τζίντζερ, λιώνουν μαζί για να δημιουργήσουν μια διεγερτική δόνηση, ρίχνοντας ένα έντονο φως σαν τα αστέρια να κινούνται στον ουρανό τη νύχτα. Στην αισθησιακή καρδιά του αρώματος πάλλεται με ένα προκλητικό μπουκέτο από λουλούδια που είναι σχεδόν αμαρτωλό στην πολυτέλεια του. Σαν ένα φόρεμα Tom Ford που αναδεικνύει το ευλύγιστο σώμα. Αυτό το λάγνο αποτέλεσμα αναδεικνύουν πολύτιμα τριαντάφυλλα, γιασεμί και άνθη πορτοκαλιού. Αυτά τα αριστοκρατικά λουλούδια είναι συνδυασμένα με την γεύση από Ινδική kulfi, ένα αρχαίο βασιλικό μίγμα που ετοιμαζόταν τον 16ο αιώνα για τους αυτοκράτορες της Ινδίας. Το γαλακτώδες αυτό γλύκισμα συνδυάζει μια υποψία από φιστίκι, νότες από lentisque resinoid, αναμεμειγμένο με μια έκφραση από θρυμματισμένο πάγο που παραδοσιακά εισάγεται από λίμνες των Ιμαλάϊων. Ένα ζεστό και εθιστικό φόντο προκύπτει από τα γυναικεία άνθη. Λαχταριστή βανίλια και σαγηνευτικό κεχριμπάρι προσθέτουν μια συναρπαστική γοητεία, με απαλό σανταλόξυλο, ολοκληρώνοντας το άρωμα με μια αισθησιακή ζεστασιά. Η τελική εντύπωση είναι μια θηλυκότητα που είναι κομψή και τολμηρή ταυτόχρονα. Ένας μεθυστικός χορός φινέτσας και σεξουαλικότητας.

The Hydrating Emulsion

Το Tom Ford Noir Pour Femme Hydrating Emulsion είναι μια πολυτελής σατέν-όπως το σώμα- lotion σώματος που δίνει ένα αισθησιακό ξεγλίστρημα στην αφή. Μαλακώνει και λειαίνει το δέρμα ενώ αφήνει το σαγηνευτικό άρωμα του Tom Ford Noir Pour Femme.

TF NOIR POUR FEMME BODY LOTION 150ML

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.