ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το άρωμα Want των DSquared2 θα σας μαγέψει


22 Δεκεμβρίου 2015

3.1.jpg

Το δίδυμο  του οίκου Dsquared2  έχει στρέψει την προσοχή του στις γυναίκες  με τη δημιουργία ενός νέου αρώματος, το Want, που αναδεικνύει και εξιδανικεύει την ομορφιά των γυναικών.

3.

Το Want ξεκίνησε με μια ιδέα για μια γυναίκα που είναι θηλυκή, αυθόρμητη, αλλά ταυτόχρονα είναι διασκεδαστική, αποφασιστική και σέξι. Αυτές είναι οι συναρπαστικές διαστάσεις της σύγχρονης γυναίκας.

Το άρωμα Dsquared2 Want εξελίσσεται σε ένα τολμηρό Eau de Parfum, συνδυάζοντας τον αισθησιασμό με την λάμψη και την υψηλή ραπτική. Με το πρώτο ψέκασμα η αδρεναλίνη στο σώμα αυξάνεται, ενώ οι μεθυστικές του νότες ακτινοβολούν και μαγνητίζουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Want ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, προκαλώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα, όπως την ξαφνική επιθυμία να βγεις έξω να τραγουδήσεις και να χορέψεις.

Η δημιουργία του Aurelién Guichard είναι ένα λουλουδάτο άρωμα με οριένταλ πινελιές. Μια καθηλωτική  σειρά από νότες μανταρινιού, τζίντζερ που σε μαγεύουν και σε ταξιδεύουν. Το θηλυκό και βελούδινο τριαντάφυλλο Δαμασκού συνδυάζεται με το ηλιοτρόπιο ενώ το πολύτιμο neroli ολοκληρώνει την αισθησιακή και floral καρδιά. Μια έντονη και ακαταμάχητη βάση αναδύεται μέσα από το άρωμα: η αισθησιακή ζεστασιά της συμφωνίας βανίλιας Μαδαγασκάρης και του αποστάγματος βανίλιας αναδεικνύεται χάρη στον πλούσιο χαρακτήρα της βιολέτας.

EDP 50 ml+Pack

Το μπουκάλι είναι σχεδιασμένο σαν μια κομψή γυναικεία φιγούρα, προσδίδοντας φινέτσα και στυλ. Την πρωτότυπη καμπάνια υπογράφει το φωτογραφικό δίδυμο Inez&Vinoodh φωτογραφίζοντας το μοντέλο Rianne Ten Haken σε μια εντυπωσιακή και εκφραστική σειρά από πορτραίτα, τα οποία είναι τοποθετημένα σε διάταξη πλέγματος και απεικονίζουν τα διαφορετικά συναισθήματα της σύγχρονης γυναίκας.

Το Want είναι ένα άρωμα γλυκό, σέξι, μεθυστικό, προκλητικό αλλά ταυτόχρονα και πολύ κλασικό. Είναι ένα άρωμα που μπορεί να αποπλανήσει κάθε τύπο γυναίκας, η οποία με το πρώτο ψέκασμα θα το λατρέψει και θα νιώσει την ακαταμάχητη επιθυμία να το κάνε%C

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.