ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Πολυτέλεια, έντονο χρώμα και ενυδάτωση για τα χείλη σας μόνο!


22 Δεκεμβρίου 2015

BOBBI-BROWN_revised.jpg

Η πεποίθηση της BOBBI BROWN –ότι κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει η Make Up Artist του εαυτού της- την οδήγησε στο να δημιουργεί προϊόντα, εύκολα στη χρήση με επαγγελματικό όμως αποτέλεσμα. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα το νέο Luxe Lip Color, ένα lipstick που συνδυάζει ενυδάτωση και έντονο χρώμα με διάρκεια. Πρόκειται για ένα προϊόν που κάθε γυναίκα θα θέλει να έχει στο νεσεσέρ της αφού προσδίδει μία αίσθηση πολυτέλειας ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή του.

bobbibrown

Χωρίς το χρώμα να χάνει καθόλου από τη λάμψη και τη διάρκειά του, το Luxe Lip Color φροντίζει τα χείλη, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων , ενώ τα διατηρεί ενυδατωμένα και απαλά.

How to: Απλώστε σταθερά στα χείλη για απόλυτη κάλυψη. Σχεδιασμένο για να προσφέρει πλούσιο χρώμα με μια μόνο εφαρμογή.  Το σχήμα του Luxe Lip Color το καθιστά ιδιαίτερα εύκολο στην εφαρμογή καλύπτοντας επαρκώς τις άκρες.

Με το λανσάρισμα του Luxe Lip, η Bobbi Brown προσφέρει ένα συμπληρωματικό Make Up Lesson  Cheek & Lips και Instant Pretty. Οι εξειδικευμένοι Make Up Artists μπορούν να διαλέξουν τις σωστές και πιο κολακευτικές αποχρώσεις για κάθε γυναίκα ώστε να ανανεώσουν και να φρεσκάρουν το look τους.

Η νέα χρυσή συσκευασία Luxe Lip Color είναι η απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας και glamour, το ιδανικό δώρο για τον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Info: Αποκλειστική διάθεση στα ΑΤΤICA (CITYLINK – GOLDEN HALL – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΣΙΜΙΣΚΗ).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.