ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Beatific Xmas Beauty Kit: η εμπειρία ενός θαύματος ομορφιάς


23 Δεκεμβρίου 2015

Beatific-xmas-giftset-main-visual.jpg

Το ξέρουμε ότι αγαπάτε πολύ την πιο γιορτινή και λαμπερή στιγμή όλου του χρόνου! Τη στιγμή που θα προσφέρετε στους αγαπημένους σας, δώρα διαλεγμένα με αγάπη και φροντίδα.

Στην Beatific τα δώρα έχουν έρθει ήδη και είναι φτιαγμένα από λάμψη, ομορφιά και εξειδίκευση!

Ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα ξεχωρίσαμε τα 2 Beatific beauty kit μέσα στη μοναδική limited edition λευκή συσκευασία τα οποία βρίσκουμε αποκλειστικά στο attica Golden Hall.

Beatific xmas giftset main visual

Χαρίστε την πολυτελή αίσθηση και εμπειρία ενός θαύματος ομορφιάς επιλέγοντας μεταξύ του Skin Smoothing kit - ο τέλειος συνδυασμός προϊόντων για λείανση, ενυδάτωση, αντιγήρανση και πραγματικά λαμπερή, πορσελάνινη επιδερμίδα και δώρο τον μαγικό ορό λείανσης ρυτίδων Miracle Wrinkle Corrector και του Skin Velvet kit - οι αναντικατάστατοι σύμμαχοι για βελούδινη, βαθιά ενυδατωμένη και φωτεινή επιδερμίδα και δώρο τον super ενυδατικό ορό Hydrating Comfort.

Φέτος χαρίστε ομορφιά και λάμψη στους αγαπημένους σας!

Ανακαλύψτε τα στο καινούριο Beatific spot στο Attica @ Golden Hall καθώς και στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.