ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η προστασία των ρούχων και της επιδερμίδας σας αποκτά νέο fresh άρωμα


29 Φεβρουαρίου 2016

Ένα νέο άρωμα κάνει την εμφάνισή του στην αγαπημένη σειρά αποσμητικών NIVEA Invisible for Black & White, εμπλουτίζοντάς την με περισσότερη φρεσκάδα και δροσερό άρωμα. Το NIVEA Deodorant Invisible for Black & White αποτελεί την Νο1* επιλογή στην προστασία των ρούχων σας και δίνει λύση στο αιώνιο πρόβλημα των λεκέδων από αποσμητικό. Απαλλαγείτε από τα λευκά σημάδια στα σκουρόχρωμα υφάσματα και τους κίτρινους λεκέδες στα ανοιχτόχρωμα ρούχα, προστατεύοντας παράλληλα την επιδερμίδα σας.

Black_White 2

Χάρη στη πρωτοποριακή του σύνθεση, το αποσμητικό NIVEA Invisible for Black & White, συνδυάζει την απαλή φροντίδα της NIVEA με μία αόρατη και αποτελεσματική 48ωρη προστασία, ενώ παράλληλα περιποιείται ότι πολυτιμότερο φοράτε… την επιδερμίδα σας! Η NIVEA, από το 2005, κατάφερε να βάλει τέλος στα λευκά σημάδια στα ρούχα, που είναι συνήθως κατάλοιπα αλάτων που περιέχονται στα αποσμητικά. Η καινοτομική τεχνολογία της συντελεί στη διάλυση των αλάτων αλουμινίου σε υδατικό γαλάκτωμα και καλύπτονται με έλαια, που λειτουργούν σαν καμουφλάζ. Όλα τα αποσμητικά δεν περιέχουν οινόπνευμα ή χρωστικές ουσίες και είναι δερματολογικά εγκεκριμένα για τη συμβατότητά τους με την επιδερμίδα.

PicMonkey Collage

Η καινοτομία των αποσμητικών NIVEA Invisible for Black & White προστατεύει από τους κίτρινους λεκέδες, εμποδίζοντας τις ουσίες που τους δημιουργούν να εισχωρήσουν βαθιά στις ίνες και να καταστρέψουν τα ρούχα μας, αφού η απομάκρυνσή τους στο πλυντήριο είναι πλέον εύκολη υπόθεση! Η σειρά NIVEA Deodorant Invisible for Black & White περιλαμβάνει roll on και spray, σε δύο αρώματα: το άκρως ανανεωμένο Invisible for Black & White Fresh που έρχεται να χαρίσει ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς και το Invisible for Black & White Clear. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και εμπιστευτείτε τη μοναδική καινοτομία της NIVEA, για μια ανεπανάληπτη αίσθηση φρεσκάδας και απόλυτης προστασίας των ρούχων σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.