ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η φιλοσοφία του Kenzo Takada: «Ζήστε τη ζωή σας όμορφα»


TSVIGKOU

5 Δεκεμβρίου 2016

Copy-of-AVON-Life-by-Kenzo-Takada_2.jpg

Εικόνες στη μνήμη μου υπάρχουν από τις στιγμές με φίλους και αγαπημένους ανθρώπους της οικογένειας. Από την άλλη τα αρώματα της φύσης, όταν επισκεπτόμασταν την εξοχή υπάρχουν ακόμη στο μυαλό μου και κάθε φορά που τις εντοπίζω θυμάμαι τα χρόνια αυτά και συνειδητοποιώ ότι η ζωή είναι όμορφη και μπορώ να την ανακαλύψω σε απλά, καθημερινά πράγματα που κρύβονται δίπλα μου.

Όταν δοκίμασα το νέο άρωμα Avon Life, θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια. Το χαρακτηριστικό άρωμα των λουλουδιών της βιολέτας και της ίριδας με ταξίδεψε πίσω κάποια χρόνια, όταν βρισκόμουν τα καλοκαίρια στο εξοχικό μου, λίγες ώρες έξω από την Αθήνα, και κάθε λεπτό της καθημερινότητάς μου ήταν όμορφο και ξεχωριστό. Παράλληλα θυμήθηκα τον μπαμπά μου που μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο κάνει ένα πολυτελές δώρο στη μαμά. Ένα ταξίδι, ένα παλτό, ένα κόσμημα και όλα είναι μοναδικά για εκείνη. Αυτό το άρωμα είναι σαν εκείνα τα δώρα του. Είναι ιδανικό για να το φοράω στις πιο σημαντικές στιγμές της καθημερινότητάς μου. Φαντάζεστε πόσο πολύτιμο είναι λοιπόν για εμένα… Για τον ίδιο λόγο θα προτιμήσω να χαρίσω το αντρικό Avon Life σε «εκείνον», τον ένα, τον πιο πολύτιμο για ‘μένα. Εκείνον που θα ταξιδέψει μαζί μου και ταυτόχρονα θα με… ταξιδέψει!

Ένα ψέκασμα αρκεί για να φέρω στο μυαλό μου γλυκιές αναμνήσεις και να συνειδητοποιήσω ότι η ζωή είναι όμορφη και μπορώ να την απολαύσω σε απλές, καθημερινές στιγμές!

Αυτή είναι και η Φιλοσοφία ζωής, του Kenzo Takada, να ζούμε όμορφα την ζωή μας, η οποία θεωρώ ότι αποδόθηκε άψογα με τη δημιουργία των αρωμάτων.

Ο Kenzo Takada, ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής μόδας και αρωμάτων, είχε σαν στόχο να δημιουργήσει ένα άρωμα που ομορφαίνει τη ζωή μας και είναι προσιτό σε όλους. Το κατάφερε και παίρνει άριστα μέσα από τη συνεργασία του με την εταιρεία Avon και τη δημιουργία των αρωμάτων Avon Life. Τα συστατικά των αρωμάτων -ανδρικό και γυναικείο- είναι οικείες μυρωδιές για όλους εμάς που μας ταξιδεύουν σε όμορφες στιγμές ζωής. Για αναρωτηθείτε λοιπόν: σήμερα δεν μπορείτε να τις απολαύσετε; Σαφώς και ναι…

Έμπνευσή του η ομορφιά του κόσμου, την οποία μετέτρεψε σε μία νέα πραγματικότητα.

Δουλεύοντας με κορυφαίους αρωματοποιούς, δημιουργήθηκαν τα αρώματα της σειράς Avon Life, τα οποία αντικατοπτρίζουν την πολύτιμη φιλοσοφία ή σκοπό ζωής θα έλεγα καλύτερα, το να ζούμε τη ζωή όμορφα.

Δοκιμάστε τα και θα δείτε ότι θα σας ταξιδέψουν σε αγαπημένες μυρωδιές, οι οποίες πάντα φέρουν κάτι από ξεγνοιασιά, ανεμελιά, όμορφες στιγμές ζωής! Παράλληλα θα νιώσετε ότι είναι πολύτιμα, καθώς είναι τα ιδανικά αρώματα για να σας συντροφεύσουν στις πιο σημαντικές στιγμές της καθημερινότητάς σας. Και σημαντική είναι κάθε ημέρα μας, να το θυμάστε αυτό!

Ζήστε το σήμερα, ζήστε τη ζωή με τα νέα αρώματα Avon Life που θα σας δώσουν το έναυσμα από το πρώτο κιόλας ψέκασμα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.