ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Έκανα ήδη τις πρώτες μου Χριστουγεννιάτικες αγορές


TSVIGKOU

6 Δεκεμβρίου 2016

mac85903.jpg

Σαν beauty editor αλλά και makeup artist έχω μανία με τα καλλυντικά. Αγαπημένη μου μάρκα, όπως και για πολλές γυναίκες είναι τα MAC,η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη εταιρεία καλλυντικών και Νο 1 εταιρεία μακιγιάζ στην προτίμηση των επαγγελματιών Make Up Artists.
Όταν έμαθα πριν λίγες ημέρες ότι λανσάρει για πρώτη φορά το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα πραγματικά ενθουσιάστηκα. Σκέφτηκα ότι είναι μία ευκαιρία να κάνω τις πρώτες μου Χριστουγεννιάτικες αγορές, τις δικαιούμαι άλλωστε κι εγώ, όπως κάθε γυναίκα. Η περιήγηση στην ιστοσελίδα τους, ήταν πανεύκολη και εντυπωσιακή. Ο νέος τους σχεδιασμός με άφησε άφωνη και λάτρεψα το e-shop τους. Είδα ότι μέσα σε αυτό είχα πρόσβαση σε limited edition συλλογές, οι οποίες θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά-how amazing is that girls!

Ανάμεσα στα προϊόντα ανακάλυψα και τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή της MAC. Οι αποχρώσεις του ροζ στις δύο νέες σκιές "Rabble Rouser" και "Pretty Dainty" ήταν αυτό που έψαχνα για το glam makeup look που εχω σκεφτεί να κάνω τις επόμενες ημέρες. Τα δύο κραγιόν σε ζωηρό φούξια "Flamboyish" και βαθύ κόκκινο "Saucy Little Darling", είναι ιδανικά για girly και glam makeup looks αντίστοιχα. Τέλος δεν μπόρεσα να αντισταθώ στη νέα "Spellbinder Shadow" σκιά. Αυτό το dark μοβ χρώμα, "Gravity's Pull" είναι ιδανικό για να αποκτήσω τονισμένο βλέμμα αυτές τις ημέρες. Άφου έβαλα τα παραπάνω προϊόντα στο καλάθι μου, η MAC με ενημέρωσε ότι μπορώ να επιλέξω δύο δείγματα για να λάβω δώρο, μαζί με τα καλλυντικά μου. Μα πείτε μου μπορεί η εμπειρία shopping, να γίνει πιο απολαυστική;

Αφού έκανα τα ψώνια μου περιηγήθηκα στο ανανεωμένο site τους και στάθηκα αρκετά στην ειδική ενότητα, όπου μπορούμε να γνωρίσουμε τους παγκοσμίου φήμης μακιγιέρ της M·A·C και να τους παρακολουθήσουμε σε δράση. Πιστέψτε με εκεί έμαθα πολλά μυστικά και ανακάλυψα νέες τεχνικές που δε γνώριζα, οι οποίες θα  με βοηθήσουν να βάφομαι αλλά και να γίνω ακόμα καλύτερη makeup artist. 
Πραγματικά αν δεν έχετε κάνει ακόμα click, πατήστε τώρα www.maccosmetics.gr και απολαύστε το πιο ευχάριστο shopping therapy που έχετε νιώσει ποτέ!

[gallery-715817]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.