Η NIVEA δίπλα στις οικογένειες του «Μαζί για το Παιδί»

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016
photo-3.jpg

Φέτος τα Χριστούγεννα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εταιρία υλοποίησε μία μεγάλη πρωτοβουλία αγάπης, προσφέροντας 500 πακέτα με προϊόντα NIVEA, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες 500 άπορων οικογενειών, ενισχύοντας παράλληλα την Ένωση. Τέλος, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των υπαλλήλων της εταιρίας προσκλήθηκαν παιδιά από το «Μαζί για το Παιδί», τα οποία είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν μαζί τους σε ένα διασκεδαστικό «μάθημα ζαχαροπλαστικής» από το chef Κυριάκο Μελά. Μαζί με τους υπαλλήλους της NIVEA, τα παιδιά Σωματείων της Ένωσης έμαθαν να παρασκευάζουν και να διακοσμούν μπισκότα με γεύση… Χριστουγέννων, ενώ στο τέλος όλοι μαζί τα έβαλαν σε όμορφες συσκευασίες για να τα αποστείλουν μαζί με τις ευχές τους, σε 100 οικογένειες, που υποστηρίζονται από τα Σωματεία «Φίλοι του Παιδιού» και «Παιδική Στέγη». Μία πρωτοβουλία, την οποία «αγκάλιασαν» και απόλαυσαν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και τα παιδιά της Ένωσης με τους γονείς τους.

Η NIVEA, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζει ενεργά το σημαντικό έργο της Ένωσης, «Μαζί για το Παιδί», η οποία αποτελείται από 10 μη-κερδοσκοπικά σωματεία και ιδρύματα για παιδιά, που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σε μία συνεργασία που μετρά ήδη δύο χρόνια και συνεχίζει δυναμικά, η NIVEA είναι αρωγός των δράσεων της Ένωσης και ενισχύει οικογένειες που βρίσκονται σε  δυσχερή οικονομικο-κοινωνική κατάσταση, μέσα από πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που επιβεβαιώνουν τις αξίες που διέπουν την εταιρεία.