ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Aerin Tangier Vanille: Το νέο άρωμα της Aerin Lauder


TSVIGKOU

12 Ιανουαρίου 2017

aerintangiervanille-modelshot-global-1.jpg

"Το άρωμα Tangier Vanille εμπνεύστηκε από το μυστήριο και το μεγαλείο του Μαρόκου. H Ταγγέρη - όπως και το ίδιο το Μαρόκο - είναι ένα σταυροδρόμι όπου συναντώνται πολλοί πολιτισμοί. Οι μυρωδιές των μπαχαρικών από παντού - όπως βανίλια, κανέλα και σαφράν - γεμίζουν τον αέρα. Από τα ανάκτορα και τους κήπους με τα θρυλικά παζάρια, υπάρχει πάντα κάτι νέο για να εξερευνήσετε. Το κέντρο της Medina στο Μαρακές, είναι πολύ ενθαρρυντικό, γεμάτο γοητεία και πλούσια χρώματα."



Μια γυναίκα που αγαπά ένα πικάντικο, ζεστό άρωμα με ένα άγγιγμα της βανίλιας, περγαμόντου, κεχριμπάρι και musk, φαντάστηκε η Aerin για τη δημιουργία του  Tangier Vanille.
Όσο για το τι το κάνει ξεχωριστό στην αγορά η ίδια είπε χαρακτηριστικά: "Η αφήγηση της ιστορίας και η αίσθηση που δημιουργεί ένα άρωμα είναι αυτό που το κάνουν μοναδικό. Το Tangier Vanille δεν είναι απλά ένα άρωμα, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Είναι μια μυστική πόρτα που οδηγεί στο μυστήριο και το μεγαλείο του Μαρόκου."


"Έχω συνεργαστεί πολύ στενά με τις ομάδες στις Estée Lauder Companies για να αναπτύξω τις αισθήσεις μου. Είναι experts σε αυτόν τον τομέα και με κατευθύνουν σωστά. Επιπλέον μου αρέσει να μοιράζομαι τα δείγματα μου με την οικογένεια και τους φίλους για να πάρω τη γνώμη τους. Για το Tangier Vanille, επιλέξαμε τις νότες που θα μας φέρουν στο μυαλό τις καλύτερες αναμνήσεις μου από το Μαρόκο.

Τα συστατικά του είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από νότες που θυμίζουν το Μαρόκο, όπως βανίλια και περγαμόντο. "Το άρωμα είναι πάντα συνδεδεμένο με μία ανάμνηση και όλα τα συστατικά που έχουμε επιλέξει για το Τangier Vanille, μου θυμίζουν τα ταξίδια μου στο Μαρόκο."


Αν η Aerin περιέγραφε το Μαρόκο, με αισθήσεις τότε αυτές θα ήταν:

  • Ήχος: Φασαρία
  • Γεύση Αγοράς: Σαφράν
  • Οσμή: Βανίλια
  • Εικόνα: Χρώμα, ειδικά πορτοκαλί
  • Υφή: Πλακάκια


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.