ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Opening party με «αέρα» Μιλάνου στο κατάστημα The Mykonos Exclusive Preview των καλλυντικών WakeUp Cosmetics Milano!


2 Αυγούστου 2017

133554.jpg

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν επαγγελματικό μακιγιάζ από τις experts του καταστήματος και έκαναν henna tattoo τον ιδιαίτερο «ήλιο-σπείρα της ζωής» του WakeUp Cosmetics logo. Ανάμεσα τους ήταν o Tζώρτζης Κουτσολιούτσος ιδιοκτήτης της Folli Follie Group με τη σύζυγο του Μαρίζα, ο Μίλτος Καλμαντής General Manager EΜΕΑ της Folli Follie Group, ο Πέτρος Σουρέτης, CEO της Intrakat με τη σύζυγο του Ρούλη, η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Μάκης Τσέλιος, η Καρίνα Χατζησάββα, η Τζοβάννα Φραγκούλη, η Λιάνα Πατέρα, αλλά και διάσημες bloggers από όλο τον κόσμο, όπως οι Valentina Marzullo από Ιταλία, Tamara Kalinic από UK, Anna Ponsa Lopez και Ester Bellón από Ισπανία και η Tamara Jamal από το Dubai, οι οποίες δήλωσαν εντυπωσιασμένες από τον χώρο και τα προϊόντα και μοιράστηκαν με τους followers τους δεκάδες Facebook και Instagram posts and stories!

Στα πασίγνωστα στενά της Μυκόνου, στα Ματογιάννια, στη γωνία Mατογιάννη 7 και Γιγάντων, το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα σε λευκούς και μίνιμαλ τόνους, με έντονα στοιχεία τέχνης και υψηλής αισθητικής δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. H ατμόσφαιρα και το εξαιρετικό περιβάλλον δίνουν μια νέα διάσταση σε ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Παράλληλα, τα προϊόντα της “WakeUp Cosmetics Milano” είναι όλα εμπνευσμένα από τα χρώματα, τον ήλιο και το αρχαιοελληνικό σύμβολο της σπείρας που αντιπροσωπεύει τη ζωτικότητα, την ενέργεια, την κίνηση και την αιωνιότητα. Σχεδιασμένα με γνώμονα την ποιότητα, την ομορφιά και την κομψότητα αποτελεί το καθένα ξεχωριστά ένα αριστούργημα τέχνης.

Με σύνθημα “WakeUp Your Make Up” η εταιρεία υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε όποια γυναίκα τα επιλέξει. Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη μάρκα καλλυντικών. Η ευρεία παλέτα χρωμάτων, αποχρώσεων και υφών που διαθέτει σε συνδυασμό με την άριστη, ελεγμένη ποιότητα αντικατοπτρίζει την έμπνευση του δημιουργού των προϊόντων και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα ή νέα κοπέλα που τα χρησιμοποιεί να φτιάξει το δικό της «Έργο Τέχνης».
Μέσα από το κατάστημα “The Mykonos Exclusive Preview” δίνεται η ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες που θα βρεθούν στο νησί των ανέμων, να απολαύσουν πρώτες τα προϊόντα και να έχουν μια πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία σε ό,τι γνώριζαν μέχρι σήμερα για το μακιγιάζ.
Για όσες δεν καταφέρετε φέτος να βρεθείτε στη Μύκονο για να απολαύσετε τη λάμψη που μπορούν να σας προσφέρουν τα προϊόντα “WakeUp Cosmetics Milano” επισκεφθείτε το site: www.wakeup-cosmetics.com και ακολουθήστε τις σελίδες στο Facebook και στο Instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της εταιρείας.


Και μείνετε συντονισμένες! Το e- shop της “WakeUp Cosmetics Milano” θα είναι σύντομα κοντά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.