ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το κάλεσμα της Pantene Pro-V για να ανακαλύψουμε τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας


TSVIGKOU

23 Οκτωβρίου 2017

pantene-day-2-19.jpg

Το οποίο κατάλαβα αμέσως, μόλις άνοιξα την πόρτα του δωματίου μου, στο ξενοδοχείο Cape Sounio.

Ένας δίσκος με ένα γράμμα και ένα μπουκαλάκι με το μαγικό συστατικό ήταν ο προάγγελος του νέου conditioner που χαρίζει υγιή, λαμπερά μαλλιά.
Μαζί το moto του καλέσματος "Strong is Beautiful."
Όλο το κάλεσμα ήταν βασισμένο στην εσωτερική δύναμη που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της και πρέπει να την ανακαλύψει.

Κρατήθηκα και δεν μπήκα στο μπάνιο να δοκιμάσω αμέσως το νέο προϊόν. Βλέπετε στο πρόγραμμα υπήρχε yoga και δεν ήθελα να τη χάσω.
Φόρεσα το κολάν και το φανελάκι μου και πήγα, μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες στην αίθουσα πο ήταν το μάθημα.
Μέσα από τη yoga και όλα όσα μας έλεγε η δασκάλα, κατά τη διάρκεια του μαθήματος συγκεντρωθήκαμε και προσπαθήσαμε όλες να βρούμε την ισορροπία που κρύβουμε μέσα μας. Ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές του καλέσματος, καθώς πραγματικά χαλάρωσα.

A post shared by Tina Svigkou (@tsvigaki) on

Μετά τη χαλαρωτική γυμναστική, ακολούθησε μία ακόμη zen δραστηριότητα, αφού απόλαυσα το μπάνιο μου και εφάρμοσα μετά το σαμπουάν Pantene Pro-V, το conditioner. 3 minute miracle conditioner είναι η ονομασία του και πραγματικά δε χρειάζεται να δώσω άλλες οδηγίες, καθώς το προϊόν είναι ό.τι αναφέρει το όνομά του. Ένα conditioner που εφαρμόζεις για 3 λεπτά και μετά απολαμβάνεις απαλά, μεταξένια μαλλιά. Ένα προϊόν που στοχεύει στην υγεία των μαλλιών και αυτά πραγματικά ακτινοβολούν.

Την επόμενη ημέρα ακολούθησε η παρουσίαση, όπου μας μίλησαν για το καινοτόμο προϊόν, με 10 Παγκόσμια Βραβεία Ομορφιάς, που υπόσχεται επανόρθωση σε 3 μόλις λεπτά, μετά από συχνή χρήση. Περιέχει 2 φορές περισσότερο μαλακτικά συστατικά σε σχέση με τα κανονικά Pantene conditioners, προκειμένου να χαρίσει μοναδική απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά επιδιορθώνοντας το φριζάρισμα και τις κατεστραμμένες άκρες.


Εγώ το δοκίμασα πρώτη φορά, μέσα από ένα τόσο όμορφο κάλεσμα και από εκείνη την ημέρα βρίσκεται στο μπάνιο μου.
Προτείνω να το δοκιμάσετε και να μου πείτε την άποψή σας...

Σε ευχαριστώ Pantene Pro-V!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.