ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

KOLESTON "Blondy Passion": Εκφράστε το πάθος σας για τα λαμπερά ξανθά μαλλιά


5 Δεκεμβρίου 2017

koleston.jpg


Χάρη στη μεγάλη γκάμα αποχρώσεων που διαθέτει, η Koleston δίνει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να ανακαλύψει το χρώμα που της ταιριάζει περισσότερο. Μπορεί η απόλυτη τάση για τον χειμώνα να είναι τα λαμπερά ξανθά μαλλιά, όμως οι ξανθές αποχρώσεις της Koleston είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό χρώμα και από μια απλή τάση. Είναι μια ιδέα, μια ανάμνηση, μια φιλοσοφία, είναι… Blondy Passion!

Ξανθό που μαγνητίζει τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις για τις γυναίκες που δεν συμβιβάζονται με τίποτα εκτός από το τέλειο αποτέλεσμα στα μαλλιά τους.

Απελευθερώστε τη δύναμη των μαλλιών σας

Η Koleston δίνει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να αποκτήσει μόνη της, γρήγορα και εύκολα, το ξανθό χρώμα που ονειρεύεται και να νιώσει την αυτοπεποίθηση ενός άψογου αποτελέσματος. Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να τολμήσετε μια αλλαγή ή να ζωντανέψετε το χρώμα στα μαλλιά σας αναδεικνύοντας τη μοναδική τους γοητεία. Feel the Blondy Passion!

Οι 16 υπέροχες αποχρώσεις από το πολύ φωτεινό ξανθό, το ξανθό σε αποχρώσεις του χρυσού και της καραμέλας έως το ξανθό σκούρο, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε και να χαρίσουν στα μαλλιά σας πλούσιο και ομοιόμορφο χρώμα, μεγάλης διάρκειας και τέλεια κάλυψη των λευκών.

Η κρέμα βαφή Koleston περιέχει χρωστικές που διεισδύουν στην τρίχα ενεργοποιώντας το χρώμα και προσφέροντας ομοιόμορφο, έντονο αποτέλεσμα. Το σετ περιέχει επίσης την Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος, για χρήση 15 ημέρες μετά τη βαφή, που σας επιτρέπει να "ζωντανέψετε" το αγαπημένο σας χρώμα, χαρίζοντάς του ξανά ένταση και λάμψη.



Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.