ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Frezyderm Baby Line: Για τη φροντίδα του μωρού σας... στηριχθείτε πάνω μας


31 Ιανουαρίου 2018

frezyderm-2.jpg

Έτσι η FREZYDERM, από το 1990 που δημιούργησε το πρώτο βρεφικό προϊόν, τη Baby Cream, δεν έχει σταματήσει στιγμή να είναι κοντά στη νέα μαμά και με φροντίδα και αγάπη να δημιουργεί στοχευμένες λύσεις για τις συγκεκριμένες ανάγκες της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Τα προϊόντα της σειράς Baby Line διατηρούν τις κλασικές συνθέσεις τους και αυτό αποδεικνύει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Γιατί;

Πολύ απλά γιατί ξέρουμε πως η επιδερμίδα του μωρού έχει ξεχωριστές ανάγκες από αυτές ενός ενήλικα ή ακόμα και ενός παιδιού. Η Βιολογία εξάλλου έχει τον πρώτο λόγο…

Tα μωρά, μέχρι το πρώτο έτος της ζωής τους δεν έχουν αναπτύξει πλήρως τον δερματικό τους φραγμό που προφυλάσσει το δέρμα από την απώλεια νερού και την εισβολή μικροοργανισμών. Για την ακρίβεια, η επιδερμίδα τους αυτήν την περίοδο είναι 5 φορές λεπτότερη από αυτή ενός ενήλικα. Έτσι, είναι πολύ πιο ευαίσθητη και ευάλωτη στην ξηρότητα και την αφυδάτωση, σε φλεγμονές και εξανθήματα αλλά και σε μολύνσεις. Είναι λογικό λοιπόν η πιο αξιόπιστη και ασφαλής επιλογή για το μπάνιο, την αλλαγή πάνας, την ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος του μωρού, να είναι μόνο ένα προϊόν αποκλειστικά σχεδιασμένο με βάση αυτές τις ανάγκες.

Ειδικότητα πάνω απ’ όλα λοιπόν και βέβαια… πάνω στην ίδια συσκευασία!

Κάθε βρεφικό καλλυντικό της βρεφικής μας σειράς BABY LINE αναγράφει υποχρεωτικά την ένδειξη BABY. Κι αυτή, είναι μία πολιτική που τηρούμε πιστά στη FREZYDERM γιατί η ειδική βιβλιογραφική και εργαστηριακή μελέτη ασφαλείας που πραγματοποιήσαμε ως εταιρεία, απέδειξε τα πολλαπλά οφέλη που έχει η σήμανση αυτή σε ένα βρεφικό προϊόν. Συγκεκριμένα, οι πολύωροι, επαναλαμβανόμενοι και λεπτομερείς οφθαλμολογικοί και δερματολογικοί έλεγχοί μας -πάντα με τα αυστηρά φαρμακευτικά κριτήρια της FREZYDERM- αποδεικνύουν πως η σήμανση BABY πιστοποιεί πως το προϊόν είναι ασφαλές για να χρησιμοποιηθεί από ένα βρέφος. Επίσης, τεκμηριώνουν πως έχει σχεδιαστεί με απόλυτο σεβασμό στο βρεφικό δέρμα και τη λειτουργικότητά του, στοχεύει στην προστασία του και δεν έχει ερεθιστική δράση. Προσθέστε σε όλα αυτά το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε μόνο πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας, ότι τα βρεφικά προϊόντα δεν περιέχουν χρώμα, οινόπνευμα, συντηρητικά και Parabens και ότι είναι δερματολογικά ελεγμένα και έχετε ξεκάθαρη εικόνα της μέριμνάς μας σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας. Ανακαλύψτε παρακάτω τα κορυφαία προϊόντα της βρεφικής μας σειράς.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

FREZYDERM BABY CREAM

Απαλή, προστατευτική και αδιάβροχη κρέμα καθημερινής περιποίησης μετά την αλλαγή της πάνας. Η σύνθεση της είναι ειδικά μελετημένη για τα βρέφη από την πρώτη μέρα της γέννησής τους και περιέχει ασφαλές ποσοστό οξειδίου του ψευδαργύρου, που δημιουργεί έναν φραγμό προστασίας και απομονώνει το δέρμα από την υγρασία και τις ερεθιστικές εκκρίσεις χωρίς να παρεμποδίζει τη φυσιολογική αναπνοή του δέρματος.

Η σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με χαμομηλέλαιο για καταπραϋντική και αντιφλογιστική δράση και με πανθενόλη για την ανάπλαση και επούλωση της επιδερμίδας. Με λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται εύκολα και αφαιρείται πανεύκολα χωρίς τριβή για να μην προκαλούνται τραυματισμοί στο ευαίσθητο δερματάκι.

FREZYDERM BABY CREAM

Απαλό βρεφικό αφρόλουτρο για το καθημερινό καθαρισμό της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας που σέβεται το Ph και τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα και ενισχύει τον δερματικό φραγμό του βρέφους. Χάρη στα ήπια συστατικά του προσφέρει καθαρισμό χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

Με σύνθεση εμπλουτισμένη με εστέρες από αμύγδαλο, εξασφαλίζει την αναλίπανση της επιδερμίδας και τη διατήρηση ανέπαφου του δερματικού φραγμού ενώ οι πρωτεΐνες σίτου ενισχύουν τον υδρολιπιδικό μανδύα. Με pH 7,1 συμβατό με το βρεφικό δάκρυ για να μην τσούζει τα ματάκια. Οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο.

FREZYDERM BABY SHAMPOO

Απαλό βρεφικό σαμπουάν για το καθημερινό λούσιμο του μωρού σας, με pH 7,1 συμβατό με το βρεφικό δάκρυ για να μην τσούζει τα ματάκια. Χάρη στην ειδική του σύνθεση καθαρίζει και περιποιείται απαλά τα μαλλάκια, ενώ παράλληλα οι πρωτεΐνες σίτου που περιέχει ενισχύουν τη δομή της τρίχας. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού για αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση. Σέβεται τη φυσιολογία της βρεφικής επιδερμίδας προστατεύοντας την. Φυσικά είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Σημαντικό! Για το κεφαλάκι του βρέφους πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα απαλό σαμπουάν, και όχι ένα προϊόν για σώμα και μαλλιά. Το FREZYDERM Baby Shampoo έχει λιγότερες μαλακτικές ιδιότητες από αυτές του αφρόλουτρου, για να μην επιβαρύνει το τριχωτό της κεφαλής αλλά να προσφέρει περισσότερη ενυδάτωση στην τρίχα, καθώς έχει σχεδιαστεί με λιγότερες μαλακτικές ιδιότητες.

Και κάπως έτσι, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των μαμάδων για 28 χρόνια, κάνοντάς τες να διαδίδουν από στόμα σε στόμα πως

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΙΣΟΝ FREZYDERM.

Εσείς, ακόμα να διαδώσετε τα νέα;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.