ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Invictus & Olympéa Aqua


8 Φεβρουαρίου 2018

dps-olympea-invictus-aqua.jpg
Invictus & Olympéa H ιστορία ενός μύθου
Invictus και Olympéa. Ένας ήρωας και η θεά του, όπως ακριβώς τους φαντάζεται ο Paco Rabanne. Δυο πραγματικά ακαταμάχητες δυνάμεις. Προκαλούν τους θεούς και τα θεία, στο ίδιο τους το σπίτι.
Ας κάνουμε μια αναδρομή στο χρόνο, ξεκινώντας από το 2013. Invictus: ένας κατ’ επανάληψη νικητής, ένας πρωταθλητής. Το άρωμα του, μία τολμηρή ένωση φρεσκάδας και ζεστού ξύλου. Το 2015 ο οίκος Paco Rabanne δημιουργεί το Olympéa. Ένα είδωλο. Μια θεά, μια βασίλισσα πάνω στα ψηλά τακούνια της, μπροστά στην οποία ο κόσμος υποκλίνεται. Στο πέρασμά της, η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά της καταποντίζουν τα πάντα. H αισθησιακή και λαμπερή αλμυρή βανίλια ανυψώνει τις θηλυκές δυνάμεις της. Το 2017, δημιουργήθηκαν τα Invictus και Olympéa Intense. Ένας ήρωας στην κορυφή του παιχνιδιού του και μια θεά στο απόγειό της.
Aqua. Ένα θεϊκό στοιχείο
Η δύναμη του νερού. Η κατάκτηση της θάλασσας φαντάζει μία αδύνατη πρόκληση για τους απλούς θνητούς ... αλλά όχι για το δίδυμo των θεοτήτων μας...
Ο πρωταθλητής της θάλασσας
Αγριεμένος ωκεανός. Η απόλυτη πρόκληση για έναν ήρωα, όπου η ήττα δεν αποτελεί επιλογή. Αντιμετωπίζει τα κύματα και αντλεί μια νέα δύναμη από τα βάθη του ωκεανού. Δαμάζει τη δύναμη της θάλασσας και την κατακτά. Μία μάχη σε μπλε φόντο!
Η θεά της θάλασσας
Η Olympéa έχει τον απόλυτο έλεγχο. Επιβάλλεται στην απεραντοσύνη της θάλασσας. Η δύναμη μιας θεότητας. Δαμάζει τα στοιχεία του νερού και γίνεται πιο λαμπερή. Μια νέα Oδύσσεια για τη σύγχρονη Αφροδίτη μας.
Τα μπουκάλια
Πάντα ένα τρόπαιο για το Invictus. Έντονες γραμμές στο γυαλί και ένα μεταλλικό καπάκι σε τόνους μπλε-ασημί. Οι αποχρώσεις του μπλε, βαθιές και καθηλωτικές, αποκαλύπτουν το υγρό στο εσωτερικό. Από την άβυσσο στο φως.
Για το Olympéa, ο οίκος Paco Rabanne αποκαλύπτει ένα νέο μπουκάλι αλλάζοντας όλες τις σειρές Olympéa και Olympéa Intense. Ένα μπουκάλι ανανεωμένο, με μια νέα καθαρότητα: θηλυκό, λαμπερό, μοντέρνο. Τέλειες αναλογίες, ιδιαίτερες λεπτομέρειες και ένα αισθησιακό, κρυστάλλινο καπάκι.
Για τη θεά της θάλασσας η έμπνευση είναι ακριβώς η ίδια: ένας τέλειος γυάλινος κύκλος, σαν ήλιος, στεφανωμένος με δάφνες σε τόνους ροζ-χρυσού. Στις αποχρώσεις του γυαλιού συναντάμε ένα απαλό κοραλλί χρώμα.
Φρέσκο σαν την άβυσσο – και αισθησιακό
Aqua, μια βουτιά στην άβυσσο. Η φρεσκάδα στο αποκορύφωμά της. Βαθιά, έντονη, αισθησιακή. Invictus και Olympéa, δύο αρώματα που δημιουργήθηκαν από έντονες αντιθέσεις. Για τον πρωταθλητή το ambery-wood και για την θεά η αλμυρή- βανίλια, δύο αξέχαστες νότες. Σέξι και εθιστικά.
Διαχρονική φρεσκάδα και υπερβολική ξυλώδης ένταση για το Invictus Aqua. Ένα κύμα φρεσκάδας που σκάει και αναμιγνύεται με τον αισθησιασμό του ambery-wood. Μια οσφρητική δημιουργία από τους Nicolas Beaulieu και Juliette Karagueuzoglou.
Η φρεσκάδα του άνθους πορτοκαλιάς για το Olympéa Aqua. Σέξι, έντονη βανίλια και cashmerewood. Μια δύναμη φρεσκάδας που χτίστηκε γύρω από μια έντονη, εθιστική συμφωνία "αλμυρής βανίλιας". Μια υγρή μονομαχία από τους Loc Dong και Fanny Bal. Tα νέα επίπεδα συγκέντρωσης αρώματος, Eau de Parfum Légère, δίνουν στο άρωμα μία ένταση που διαρκεί.
Nick Υoungquest
Το σώμα του Απόλλωνα κάτω από αυτά τα όμορφα τατουάζ. Ατσαλένια μπλε μάτια και ένα έντονο χαμόγελο, ο σύγχρονος Ποσειδώνας μας. Και στην καθημερινή του ζωή, ο όμορφος Αυστραλός, ένας 33χρονος πρώην παίκτης ράγκμπι, είναι μοντέλο και δάσκαλος γιόγκα.
Luma Grothe
Με χάρη Ολύμπιας θεάς και γατίσια μάτια που υπνωτίζουν. Μια σύγχρονη Αφροδίτη. Γεννημένη στη Βραζιλία, η Luma έχει γερμανική, ιαπωνική και αφρικανική καταγωγή. Στα 24 της, έχει υπάρξει ήδη μοντέλο για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.