ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η La Prairie παρουσιάζει τη White Caviar Crème Extraordinaire


TSVIGKOU

29 Μαρτίου 2018

wc-ce-moodshots-cmyk-3.jpg
Εμπνευσμένη από την επιθυμία για ομοιόμορφη επιδερμίδα γεμάτη φωτεινότητα, η White Caviar Crème Extraordinaire αποτελεί μια εξαιρετική σύνθεση, αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της La Prairie να προσφέρει την πιο αποτελεσματική, απολαυστική εμπειρία περιποίησης. Λειτουργεί για να εμποτίσει το δέρμα με εκπληκτική φωτεινότητα - με αποτελέσματα που είναι μετρήσιμα σε δύο εβδομάδες, ορατά σε τέσσερις και εκπληκτικά σε οκτώ.

Με αυτήν την τελευταία καινοτομία, η La Prairie επιδιώκει να αξιοποιήσει τη δύναμη του φωτός. Τη δύναμη του να ζωντανεύει, να ενισχύει, να ομορφύνει ένα έργο. Την ίδια τη δύναμη που οι καλλιτέχνες προσπαθούν να αποδώσουν μέσα από τα έργα τους, τονίζοντας τα αντικείμενα τους. Μιλώντας για την πρωτοποριακή ανακάλυψη του, ο Louis Daguerre, Πατέρας της Φωτογραφίας, δήλωσε: “Έχω κυριεύσει το φως. Έχω συλλάβει το ταξίδι του.” Η προσέγγισή του, φωτίζει το αντικείμενο του έργου του, διώχνοντας τις σκιές και αιχμαλωτίζοντας τη φωτεινότητα έως την αιωνιότητα.
Με την κληρονομιά της τόλμης, η La Prairie - με την τελευταία της καινοτομία στην επιστήμη του φωτός - δημιούργησε ένα αριστοτεχνικό έργο στην κοσμετολογία.
ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΟΡΙΟ
Μετά από χρόνια έρευνας, που περιλάμβαναν ανάλυση 50.000 συστατικών, ανακαλύφθηκε το ισχυρότερο ενεργό λευκαντικό συστατικό που υπάρχει, το Lumidose, το οποίο και αναγνωρίστηκε από τους επιστήμονες της La Prairie ως το πιο αποτελεσματικό συστατικό για ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Αυτή η επαναστατική μοριακή πατέντα είναι η πιο δραστική στον περιορισμό της μελανίνης, της χρωστικής που προκαλεί σκουρόχρωμες κηλίδες.
Η παραγωγή μελανίνης ελέγχεται κυρίως από ένα βασικό ένζυμο: την τυροσινάση. Από όλα τα συστατικά που ανέλυσε η La Prairie, το Lumidose έχει τη χαμηλότερη τιμή IC50 - συγκέντρωση που απαιτείται για 50% περιορισμό της δραστηριότητας της τυροσινάσης - καθιστώντας το, ως τον ισχυρότερο ανασταλτικό παράγοντα της ανθρώπινης τυροσινάσης. Η ισχύς του Lumidose έγκειται στην εξαιρετικά αποτελεσματική διακοπή του σχηματισμού μελανίνης, οδηγώντας σε μια πιο φωτεινή, πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα.
Οι σκούρες κηλίδες φαίνεται να εξασθενούν, σαν να σβήστηκαν από μια ισχυρή ακτίνα φωτός. Αποκλειστικό στη White Caviar Crème Extraordinaire, το Lumidose προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, συμβάλλοντας στην άμεση μείωση της εμφάνισης σκούρων κηλίδων.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ
Η White Caviar Crème Extraordinaire ξεπερνά την απλή λάμψη και απελευθερώνει τη δύναμη του φωτός. Η σύνθεση του προϊόντος περιέχει το συστατικό Lumidose και εισχωρεί έως την πηγή της δυσχρωμίας, ξεπερνώντας όλα τα καλλυντικά πρότυπα, προσδίδοντας στην επιδερμίδα ένα πρωτοφανές φωτεινό αποτέλεσμα. Το Lumidose δρα συνεργατικά με το Smart Crystal White, σύστημα διανομής ενός ισχυρού ενεργού λευκαντικού συστατικού, που λειτουργεί για να μπλοκάρει τη διαδικασία παραγωγής μελανίνης.
Επίσης, στη σύνθεση της κρέμας εμπεριέχεται το σπάνιο εκχύλισμα χρυσού χαβιαριού που βρίσκεται μόνο στα προϊόντα της Συλλογής White Caviar, και παρέχει εξαιρετικά πλεονεκτήματα σύσφιξης. Εμπλουτισμένη με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, το οποίο χρησιμοποιεί προηγμένη βιοτεχνολογική τεχνολογία και ανατροφοδοτεί τα κύτταρα της επιδερμίδας με ζωή και ενέργεια, η White Caviar Crème Extraordinaire απαλύνει όλες τις ‘’σκιές’’, αφήνοντας το δέρμα σφριγηλό, φωτεινό και αψεγάδιαστο.
ΕΥΦΥΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Η ισχύς του φωτός που περιέχεται στη White Caviar Crème Extraordinaire αναδεικνύεται από τη στιγμή που βγαίνει από την ασημί συσκευασία. Οι καθαρές γραμμές του μαργαριταρένιου, κυλινδρικού δοχείου διακρίνονται από ένα λαμπερό, γλυπτό δαχτυλίδι που θυμίζει τις χάντρες της ομώνυμης συλλογής. Το ασημένιο γυαλιστερό καπάκι ανοίγει σαν κοσμηματοθήκη για να αποκαλύψει έναν ενσωματωμένο καθρέφτη που αντανακλά το φως. Με την πίεση του κουμπιού ενεργοποιείται μια καινοτόμος αντλία, απελευθερώνοντας την τέλεια δόση της άψογης λευκής κρέμας – την ακριβή δοσολογία για εξαιρετική φωτεινότητα.

Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ WHITE CAVIAR

Πρωί και βράδυ, καθαρίστε το πρόσωπο σας σχολαστικά. Εφαρμόστε το Skin Caviar Essence in Lotion, το πρώτο βήμα για πιο σφριγηλό δέρμα. Συνεχίστε με White Caviar Illuminating Eye Serum, με τον ισχυρό συνδυασμό δραστικών συστατικών για να μειώσετε την εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, εξομαλύνοντας τις γραμμές. Στο υπόλοιπο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, εφαρμόστε το White Caviar Illuminating Pearl Infusion, έναν ορό που στοχεύει στα σημάδια ηλικίας, την ερυθρότητα και τη γκρίζα απόχρωση της επιδερμίδας - τα τρία χρωματικά εμπόδια για μια φωτεινή επιδερμίδα. Εφαρμόστε στην περιοχή των ματιών τη White Caviar Illuminating Eye Cream, μια καθαρή, πλούσια ενυδατική σύνθεση που βοηθά τη φωτεινότητα του λεπτού δέρματος γύρω από τα μάτια και αφήνει την περιοχή ενυδατωμένη. Τελειώστε την Τελετουργία ομορφιάς σας με μια δόση από τη White Caviar Crème Extraordinaire, απλώνοντας την απαλά σε ολόκληρο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Για βέλτιστη προστασία από τις επιπτώσεις της γήρανσης που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία, εφαρμόστε γενναιόδωρα το Cellular Swiss UV Protection Veil SPF 50 το πρωί και επαναλάβετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Τα εξαιρετικά λαμπερά και συσφικτικά οφέλη της Συλλογής White Caviar μειώνουν τον ανομοιογενή τόνο και προσδίδουν νεανική όψη στο δέρμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.