ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H La Mer γιορτάζει τη δημιουργία της θρυλικής Crème de La Mer


27 Απριλίου 2018

kate-hudson-lamer4.jpg

Η Εξειδικευμένη Σύμβουλος La Mer θα βρίσκεται εκεί για να σας παρουσιάσει τις πέντε υφές της Crème de La Mer και να σας προτείνει την θεραπευτική ενυδατική περιποίηση που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας, ενώ θα σας μυήσει στις ευεργετικές ιδιότητες του διαχρονικού Miracle Broth, του πλούσιου σε θρεπτικά συστατικά πυρήνα, που βρίσκεται στην καρδιά κάθε θεραπείας La Mer.

Για τον εορτασμό της δημιουργίας της Crème de La Mer, η La Mer δημιούργησε την digital καμπάνια «Ways to Love La Mer», σε συνεργασία με την ηθοποιό και επιχειρηματία Kate Hudson, η οποία παρουσιάζει τις θρυλικές υφές της Crème de La Mer, μέσα από πέντε ταινίες μικρού μήκους ,αφιερώνοντας κάθε ταινία σε ένα από τα  οφέλη για τα οποία είναι γνωστές οι κρέμες περιποίησης La Mer - Πλούσια, Δροσερή, Ισορροπημένη, Διάφανη και Απαλή.

Οι ταινίες γυρίστηκαν στην Ισλανδία, μια τοποθεσία που έχει επιλεγεί για την εκπληκτική θαλάσσια γεωγραφία της και σφύζει από καταρράκτες, ορυκτά λουτρά, λίμνες, ωκεανούς και παγόβουνα.

Η La Mer θα προσφέρει από τις 3 έως τις 5 Μαΐου, πέντε διαφορετικές γεύσεις παγωτού, οι οποίες θα αντιπροσωπεύουν τις πέντε ενυδατικές υφές της Crème de La Mer και θα ταξιδέψουν το κοινό στο μοναδικό φυσικό τοπίο της Ισλανδίας, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσης.

  • 3 & 4 Μαΐου: 17:00 – 20:00
  • 5 Μαΐου: 13:00 – 16:00

La Mer Greece
#LoveLaMer

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.