ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η απελευθερωμένη εμβληματική Γαλλίδα ηθοποιός, Isabelle Adjani, είναι η νέα Spokesperson της L’Oréal Paris


10 Μαΐου 2018

isabelle-05.JPG

Ένα ελεύθερο πνεύμα, Woman of Worth, έχει ζήσει τη ζωή της με μότο «Να είσαι ο εαυτός σου» και χαράζει η ίδια την πορεία της και μιλάει αυθεντικά. Έχοντας πάρει το χρόνο της, μακριά από τα φώτα της μεγάλης οθόνης, είναι η επιτομή της ανεξαρτησίας και της χειραφέτησης που η L'Oréal Paris υποστηρίζει για όλες τις γυναίκες.

"Ελευθερία στην ομορφιά, αυτό μου φέρνει στο μυαλό η L'Oréal Paris. Αυτή η παριζιάνικη μάρκα κάνει την ομορφιά προσιτή σε όλες τις γυναίκες. Με την ισχυρή υπογραφή «Γιατί σου αξίζει» αξίζει σε όλους, να κάνουν την περίπλοκη σχέση με τον καθρέφτη, απλή. Ελευθερία της έκφρασης μέσω της εικόνας, ελευθερία να είστε δικό σας πρότυπο ομορφιάς, χωρίς κανόνες" - Isabelle Adjani.

Ο Pierre-Emmanuel Angeloglou, L'Oréal Paris Global President δήλωσε:

"Η Isabelle Adjani είναι μία έξοχη καλλιτέχνιδα, μια ηθοποιός της οποίας οι επαναστατικοί ρόλοι μας προκαλούν και μας εμπνέουν. Το είδωλο είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται υπερβολικά, αλλά τι άλλο μπορεί να περιγράψει την Isabelle Adjani; Εκτός από το εξαιρετικό της έργο, ο τρόπος με τον οποίο υποστηρίζει την ισότητα, την κάνει ιδανική για την L'Oréal Paris, της οποίας ο στόχος είναι η χειραφέητση των γυναικών. Η Isabelle αντιπροσωπεύει τη γαλλική ελεύθερη ομορφιά, το παριζιάνικο στυλ με ουσία και τη χαρισματική κομψότητα. Χαίρομαι πολύ που καλωσορίζω την Isabelle Adjani, την ιδιοφυΐα της, το πάθος της για το σωστό και τη θρυλική παρουσία της στην οθόνη, στην οικογένεια της L'Oréal Paris."

Η Isabelle Adjani έκανε την πρώτη εμφάνισή της για τη L'Oréal Paris στην έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2018. Οι πρώτες καμπάνιες στις οποίες θα βρίσκεται η Isabelle Adjani θα είναι η Age Perfect και η Volume Million Lashes.

[gallery-718463]

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν σε ταινία για παιδιά, όταν ήταν έφηβη, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Ακολούθησε καριέρα στη θεατρική σκηνή, με το Εθνικό Θέατρο "La Comédie Française" σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Στη δεκαετία του '70, όταν ο κόσμος άκουσε για πρώτη φορά, αυτή την αινιγματική φράση, «μου αξίζει», και το 2ο κύμα του φεμινισμού επαναπροσδιόρισε τον παραδοσιακό ρόλο της γυναίκας και της ομορφιάς, η ανερχόμενη ηθοποιός χάραζε τη δική της πορεία στο χώρο ως νεαρή γυναίκα που πρεσβεύει τη νέα τάξη πράγματων.

Όταν ο σκηνοθέτης François Truffaut της χάρισε πρωταγωνιστικό ρόλο, επέλεξε να επιστρέψει στις ταινίες. Το θέατρο μπορούσε να περιμένει. Με πηγαία ανσυναίσθηση και ταλέντο, η νεαρή Adjani εντυπωσίασε τους σκηνοθέτες και σινεφίλ κοινό από την αρχή.

Μια ηρωίδα γεννιέται

Έχοντας κερδίσει το σεβασμό της κινηματογραφικής κοινότητας, πέρα από την ηθοποιία, και με κίνητρο να αφηγηθεί ιστορίες γυναικών, η Isabelle Adjani αναλαμβάνει καλλιτεχνική πρωτοβουλία και ξεκινά να εξιστορεί ιστορίες γυναικών, που είναι ριζωμένες βαθιά σε κοινωνικά ζητήματα. Ωστόσο, με την άρνησή της να αναμειχθεί στο star system της βιομηχανίας του κινηματογράφου, η «άπιαστη» Isabelle Adjani αποκτά μυθική διάσταση.

Για την Adjani, σύμφωνα με σπάνιες συνεντεύξεις, μιλούν οι ταινίες της. Και η διακριτική της ευχέρεια είναι απλά επειδή είναι γυναίκα πάνω από ηθοποιός, που ζει μια κανονική ζωή, ως μητέρα με δύο γιους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.