ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Μία μέρα γεμάτη καλοκαιρινές beauty αγορές στο notos Αθήνας!


The Jennettes

23 Ιουλίου 2018

_mg_0792.jpg

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και ήρθε η στιγμή να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Γι' αυτό, η ομάδα του jenny.gr ξέκλεψε λίγο χρόνο για να κάνει τις αγορές των διακοπών και να ετοιμάσει το απόλυτο καλοκαιρινό νεσεσέρ, με μία βόλτα στο πολυκατάστημα notos στην Αθήνα. Η βόλτα αυτή δεν περιλάμβανε μόνο τα απαραίτητα beauty ψώνια, αλλά και ένα διασκεδαστικό meet-and-greet με τις αναγνώστριες του jenny.gr, για ανταλλαγή μυστικών ομορφιάς.

Aνακαλύψαμε το νέο άρωμα Pink Sapphire της Bulgari, την υπέροχη σειρά κραγιόν Rouge G της Guerlain, την μάσκαρα Pump 'n' Volume του Dior, το double serum της Clarins, αλλά και το νέο ανδρικό άρωμα της Chanel Βlue, ενώ με κάθε αγορά πήραμε πολλά δώρα για να συμπληρώσουμε την βαλίτσα μας. Ακόμα, οι αναγνώστριες του jenny.gr έκαναν τις αγορές τους με έξτρα έκπτωση στις ήδη υπάρχουσες εκπτώσεις σε αγαπημένα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ!

Μπορείτε να δείτε τη μέρα μας στο notos στο παρακάτω video:

Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία το πολυκατάστημα notos Αθήνας, στη Σταδίου και Αιόλου.

Ακολουθείστε το notos στo Facebook, Instagram και Youtube.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.