ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η μάσκα που θα σας χαρίσει θρέψη σαν να είχατε χρησιμοποιήσει έναν ολόκληρο ορό


CHRYSAD

17 Σεπτεμβρίου 2018

beckham_bwss18_077.jpg

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας καθημερινά. Ο βαθύς καθαρισμός, η πλούσια ενυδάτωση και η προστασία από τον ήλιο είναι τα τρία βασικά βήματα της ημερήσιας ρουτίνας ομορφιάς, ώστε να παραμένει το δέρμα υγιές, λαμπερό και σφριγηλό. Τι θα λέγατε όμως αν η ενυδάτωση (το Α και το Ω για νεανική επιδερμίδα) γινόταν ακόμα πιο αποτελεσματικά; Αν είστε μία από τις εκατομμύρια γυναίκες που έχει ήδη δοκιμάσει τον ορό Advanced Génifique της Lancôme, τότε σίγουρα και εσείς επιλέγετε ξανά και ξανά το «μικρό μαύρο μπουκάλι» για την περιποίηση του προσώπου σας.

Φανταστείτε τώρα να μπορούσατε να δώσετε τα θρεπτικά συστατικά ενός ολόκληρου μπουκαλιού στο δέρμα σας με μία μόνο εφαρμογή. Πλέον δεν χρειάζεται να το φαντάζεστε, γιατί η Hydrogel Melting Mask είναι γεγονός και εμπεριέχει την ίδια ποσότητα εκχυλίσματος Bifidus όση και ένα ολόκληρο μπουκάλι Advanced Génifique.

Πρόκειται για μία μάσκα υδρογέλης, η οποία εξασφαλίζει αποτελέσματα που γίνονται άμεσα ορατά: δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή, η επιδερμίδα αναζωογονείται, γίνεται ορατά πιο λεία, και ανακτά τη νεανική της αύρα. Ναι, είναι όσο αποτελεσματικό και génifique ακούγεται! Εσείς τι περιμένετε για να την δοκιμάσετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.