ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

AVON TRUE Luminous Velvet: Μία «λαμπερή Matte ανατροπή» που δεν έχεις ξαναδεί!


15 Οκτωβρίου 2018

888999.jpg

Μερικές φορές η ζωή χρειάζεται ανατροπή – το ίδιο και το κραγιόν σου! Ακόμα και το ματ κραγιόν σου! Η Avon, η εταιρεία που καταγράφει πωλήσεις τεσσάρων κραγιόν το δευτερόλεπτο σε ολόκληρο τον κόσμο, παρουσιάζει τη νέα συλλογή True Colour Luminous Velvet. Εμπλουτισμένη με χρωστικές ουσίες που αιχμαλωτίζουν και αντανακλούν το φως, αξιοποιεί πλήρως το φυσικό σχήμα των χειλιών, τονίζοντας με μια διακριτική λάμψη, ενώ αφήνει εξαιρετικά βελούδινο και κρεμώδες αποτέλεσμα.

Χάρη στη μοναδική φόρμουλα Soft Glow, που αναπτύχθηκε από τη βραβευμένη ομάδα ειδικών της Avon, κάθε μια από τις 13 μεταλλικές αποχρώσεις διαθέτει την τέλεια ισορροπία ματ χρώματος και φωτεινών χρωστικών ουσιών που δεσμεύουν και διαχέουν το φως. Αυτός ο συνδυασμός δίνει ένταση στα χείλη και συμβάλει στον απόλυτο καθορισμό, για ένα αβίαστα φυσικό, γεμάτο, φωτεινό αποτέλεσμα.

Διαθέσιμα σε ουδέτερες μπεζ και ροζ έως φωτεινές μωβ, καφέ και κόκκινες αποχρώσεις, τα κραγιόν True Colour Luminous Velvet θα σε εντυπωσιάσουν με την εύκολη εφαρμογή τους, καθώς το χρώμα απλώνεται ομαλά, χωρίς να ξεφλουδίζει, να ξεραίνεται ή να σπάει. Αποτέλεσμα; Ματ χείλη, τόσο απαλά και μεταξένια, σα να είναι από βελούδο!

Όμως … Μόνο τα Μεταλλικά ματ κραγιόν μαγνητίζουν τα βλέμματα;

Avon True Delicate Matte. Έρχεται για να συμπληρώσει τη νέα συλλογή και να προσφέρει το απόλυτο ματ φινίρισμα, δίνοντας απαλή και ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη, που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι το φοράς. Είναι ιδανικό αν ψάχνεις ακόμη ένα, πιο απαλό, ματ κραγιόν για όλες τις ώρες της ημέρας, με λιγότερη ένταση αλλά εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα, Διατίθεται σε οκτώ, απίθανες ματ nude, ροζ και κόκκινες αποχρώσεις, για να συνοδεύσει κάθε σου εμφάνιση.

Είσαι κι εσύ #AVONLIPLOVER; Δε χρειάζεται να ψάχνεις πλέον για πιο γεμάτο look στα χείλη! Είναι η στιγμή να δώσεις ένταση με ένα λαμπερό ματ χρώμα.

Για το Avon True Colour Luminous Velvet, επίλεξε τις αποχρώσεις που σου ταιριάζουν ανάμεσα από τις: Luminous Nude, Gold Rush, Glistening Mulberry, Plum Dimensions, Gilded Berry, Prismatic Pink, Violet Shine, Cocoa Beam, Rosy Glow, Garnet Flare, Chilling Cherry, Blushing Brilliant και Red Flash.

Για το Avon True Delicate Matte, επίλεξε ανάμεσα από τις: Cashmere Taupe, Breathless Nude, Pink Hush, Plum Illusion, Cherry Delight, Mauve Whisper, Misty Mocha και Bitten Apple.

Θέλεις κάτι διασκεδαστικό; New Instagram Battle! Φόρεσε το μεταλλικό ματ True Colour Luminous Velvet ή το απαλό True Delicate Matte, δήλωσε #AvonLipLover και ενίσχυσε την ομάδα της @anastasia_tsilimpiou ή της @itsnatashakay αντίστοιχα, που για μερικές ημέρες θα «παλέψουν» για το στυλ και το αγαπημένο τους κραγιόν…

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.