ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

#UnboxYourBeauty: Ανακαλύψτε την εσωτερική σας ομορφιά και κερδίστε μοναδικά δώρα


CHRYSAD

9 Νοεμβρίου 2018

02_736757297.jpg

Όταν ήμουν μικρή, θυμάμαι τον εαυτό μου να νιώθει πιο όμορφη κάθε φορά που αγόραζα ένα νέο ρούχο ή ένα ζευγάρι παπούτσια. Λίγο αργότερα αυτό το συναίσθημα με γέμιζε όταν φορούσα το αγαπημένο μου κραγιόν, αυτό με την τέλεια απόχρωση που κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας μου. Όλα αυτά συνεχίζουν να συμβαίνουν μέχρι σήμερα, αλλά πλέον δεν είναι αναγκαία για να νιώσω όμορφη και καλά με τον εαυτό μου. Δεν έχω ανάγκη την τέλεια γραμμή eyeliner για να εκτιμήσω το σχήμα των ματιών μου, ούτε το concealer για να καλύψω το σπυράκι που εμφανίστηκε στο μάγουλό μου.

Η πραγματική ομορφιά δεν έχει να κάνει με όλα αυτά. Ένα stylish και κομψό σύνολο είναι όμορφο, αλλά δεν το χρειάζεστε για να γίνετε εσείς όμορφες. Είστε ήδη όλες όμορφες, ακόμα και με εκείνες τις «ατέλειες» που θα θέλατε να εξαφανίσετε με ένα μαγικό ραβδί. Το κλισέ λέει πως «η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας και όχι στην εξωτερική εμφάνιση», αλλά όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, ξέρετε ότι ισχύει και με το παραπάνω. Ένας άνθρωπος με κακό χαρακτήρα, που δεν φέρεται όμορφα στους γύρω του, δεν θα γίνει ποτέ όμορφος στα μάτια των άλλων, όσο αψεγάδιαστο κι αν είναι το outfit, τα μαλλιά και το μακιγιάζ του. Η ομορφιά έχει να κάνει με το πόσο όμορφα νιώθετε με τον εαυτό σας. Με το πόσο «αγκαλιάζετε» τα δώρα που σας χάρισε η φύση, από τα μαλλιά σας που μπορεί να είναι πολύ σγουρά, μέχρι τη μύτη σας που ίσως είναι λίγο πιο μεγάλη από όσο θα θέλατε.

Μέσα από την νέα καμπάνια “Unbox Your Beauty” το bioten δίνει έμπνευση στις γυναίκες κάθε ηλικίας να αγκαλιάσουν τη φυσική τους ομορφιά και να την αναδείξουν, εστιάζοντας σε ό,τι αγαπούν περισσότερο επάνω τους. Φυσικά, δε θα μπορούσε να έχει καλύτερο σύμμαχο από την ΑΝΑΣΑ, την πρώτη μη κερδοσκοπική οργάνωση στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των ανθρώπων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής.

Με στόχο να στηρίξει το έργο της ΑΝΑΣΑς, το bioten δημιούργησε έναν μοναδικό “Unbox Your Beautyδιαγωνισμό και σας καλεί να πάρετε μέρος.

Ο τρόπος είναι απλός:

  • Αναζητάτε εδώ το μοναδικό “Unbox Your Beauty” tab στο website της μάρκας.
  • Εκεί θα βρείτε μια σειρά από κουτιά που σας καλούν να τα ξεκλειδώσετε.
  • Κάθε ένα από αυτά κρύβει και ένα συναρπαστικό tip αυτοπεποίθησης που θα σας συνεπάρει. Όσο εσείς παίρνετε έμπνευση από τις συμβουλές, ενισχύετε την προσφορά του bioten στην ΑΝΑΣΑ.
  • Μην διστάσετε, ανοίξτε όσα περισσότερα κουτιά μπορείτε και μετά το unboxing ετοιμαστείτε για μοναδικά δώρα, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής για να μπείτε στην κλήρωση.

Μια σειρά από τυχερές θα κερδίσουν προϊόντα bioten, δωροεπιταγές ΤΟΙ&ΜΟΙ, fashion και beauty seminars από τη fashion blogger Αννούσα Μελά και την beauty expert της μάρκας Ελένη Παπαδοπούλου, ενώ η μεγάλη νικήτρια θα κερδίσει ένα μοναδικό Huawei P20 Pro.

Η καμπάνια δεν σταματά εδώ! το bioten θα δημιουργήσει “Unbox your beauty corners” σε super market και καταστήματα καλλυντικών και σας καλεί να τα επισκεφθείτε, να μάθετε όλα τα νέα by bioten και να κερδίσετε πλούσια δώρα. Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια του bioten για να ανακαλύψετε ποιο είναι το πιο κοντινό σας biotenUnbox Your Beauty Corner”.

Ανακαλύψτε κι εσείς την ομορφιά που κρύβετε μέσα σας, μέσα από τις ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης της επιδερμίδας του bioten!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.