ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Νέο Ghd Platinum+ : H “έξυπνη” πρέσα που αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών σου


14 Ιανουαρίου 2019

bus_queen_jjstep_9.jpg

Με την πλέον προηγμένη ultra zone τεχνολογία πρόβλεψης, την τελευταία καινοτομία στα εργαλεία styling, το νέο ghd platinum+ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας και στον τρόπο που δημιουργείτε styling, ελέγχοντας τη θερμοκρασία πιο αποτελεσματικά και προβλέποντας τις ανάγκες των μαλλιών σας, για ασυναγώνιστα αποτελέσματα styling και μαλλιά πιο δυνατά και πιο υγιή από ποτέ!

Η τεχνολογία

Η ultra-zone τεχνολογία πρόβλεψης είναι η τελευταία καινοτομία στα εργαλεία styling που εγγυάται ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλο το μήκος της πλάκας, χαρίζοντας όμορφο αποτέλεσμα με ένα πέρασμα.

Προηγμένη Τεχνολογία Πρόβλεψης που ανιχνεύει την πυκνότητα των μαλλιών και την ταχύτητα με την οποία ισιώνετε και προσαρμόζεται ανάλογα, ώστε να έχετε ασυναγώνιστα αποτελέσματα πιο γρήγορα και σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Η θερμοκρασία ελέγχεται 250 φορές ανά δευτερόλεπτο ώστε να παραμένει σταθερά στους 185°C, την ιδανική θερμοκρασία για styling, για ακόμη πιο υγιή μαλλιά.

Όποιο τύπο μαλλιών και αν έχετε, το ghd platinum+ προσαρμόζει τη διοχέτευση της θερμότητας πάνω στα μαλλιά, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα τέλειο!

Χαρακτηριστικά:

ULTRA-ZONE ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: 20 δευτερόλεπτα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΥΜΒΑΤΗ ΤΑΣΗ

3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ:

Το εργαλείο ghd platinum+ έχει περάσει από ενδελεχείς εργαστηριακούς ελέγχους. Είναι τόσο αξιόπιστο, γι'αυτό και προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση.

Δοκιμές σε πάνω από 700 τεμάχια

Πάνω από 180 εκ. δοκιμές

Πάνω από 760.000 ώρες ελέγχων

Πάνω από 575.000 πτώσεις

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

70% ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΛΛΙΑ*

20% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΑΜΨΗ**

2Χ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΒΑΜΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Το εργαλείο είναι έτοιμο για χρήση σε μόλις 20 δευτερόλεπτα!

Dr. Tim Moore, ghd Αντιπρόεδρος Έξυπνων Συσκευών

''Έχουμε πάει την τεχνολογία αισθητήρων και θερμότητας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο με το ghd platinum+. Διαθέτοντας αισθητήρα ο οποίος καλύπτει όλο το μήκος της πλάκας του εργαλείου καθώς και αλγορίθμους που έξυπνα προβλέπουν τις ανάγκες των μαλλιών και προσαρμόζουν τη θερμότητα, το ghd platinum+ εξασφαλίζει styling ακριβείας με διάρκεια και λάμψη, χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Είναι το απόλυτο εργαλείο για τα μαλλιά.''

Adam Reed, ghd Global Ambassador

''η ghd έκανε το τέλειο τελειότερο! Αυτό που αγαπώ πιο πολύ στo ghd platinum+ είναι ότι διαθέτει την πιο ΕΞΥΠΝΗ τεχνολογία για να προσαρμόζεται το εργαλείο στις ανάγκες των μαλλιών σας. Αυτό έχει κάνει το styling παιχνιδάκι για εμένα! Είτε μια πελάτισσα έχει χονδρά, κατσαρά μαλλιά είτε ίσια και λεπτά, με το ghd platinum+ θα έχω σίγουρα το τέλειο αποτέλεσμα styling και υπέροχα υγιή μαλλιά!''

Γίνε η βασίλισσα του styling!

#ghdplatinumplus #ghdGreece #goodhairday

*λιγότερο σπάσιμο της τρίχας και 2x περισσότερη προστασία των χρώματος μαλλιών σε σχέση με εργαλείο που λειτουργεί στους 230C **Σε σχέση με μαλλιά που έχουν στεγνώσει φυσικά

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.