ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η INGLOT αναβιώνει το «iconic Μάτι» της KENZO στο Paris Fashion Week


24 Ιανουαρίου 2019

inglot-4_1.jpg

Οι επαγγελματίες nail artists της INGLOT συνεργάστηκαν για όγδοη φορά με την ταλαντούχα nail artist, Naomi Yasuda, δημιουργώντας ένα τολμηρό μανικιούρ για την επίδειξη της KENZO Homme & Femme FW 2019, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου στο Παρίσι.

Αυτή τη φορά, η Naomi εμπνεύστηκε το μανικιούρ από το iconic μάτι της KENZO, το οποίο εδώ και χρόνια αποτελεί το σήμα κατατεθέν του fashion brand. Αυτό το ασυνήθιστο σύμβολο, προέρχεται από την ασιατική κουλτούρα και μετά από μερικά χρόνια απουσίας, επέστρεψε αυτή τη σεζόν σε μια νέα πολύχρωμη συλλογή, εμπνευσμένη από κινέζικη και περουβιανή κουλτούρα.

Η βάση δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας ροζ, μπλε, πορτοκαλί και κίτρινο βερνίκι νυχιών από τις συλλογές της INGLOT. Ασπρόμαυρες λεπτομέρειες προστέθηκαν στη βάση, προκειμένου να σχηματίσουν το iconic μάτι. Το ιδιαίτερο αυτό μανικιούρ συμπλήρωσαν εντυπωσιακοί κρύσταλλοι Swarovski Crystalpixie.

Δες βήμα-βήμα πώς να δημιουργήσεις το μανικιούρ της INGLOT για την KENZO!

  • Περνάμε δύο στρώσεις από το αγαπημένο μας βερνίκι, επιλέγοντας κάποια από τις αποχρώσεις 685, 423, 425 ή 307
  • Ζωγραφίζουμε ένα άσπρο ημικύκλιο στη βάση του σχεδίου μας
  • Σχεδιάζουμε ένα μαύρο περίγραμμα γύρω από το άσπρο ημικύκλιο, χρησιμοποιώντας την απόχρωση 691
  • Σχηματίζουμε μια μαύρη τελεία στη μέση του άσπρου ημικυκλίου
  • Τοποθετούμε το Swarovski Crystalpixie Crystals Bubble City Chick στη μέση του μαύρου κύκλου, για να δημιουργήσουμε την ίριδα του ματιού
  • Χρησιμοποιούμε το Iconic Gel Top Coat για μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.