ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Frezyderm Sensitive Red Skin: Μην κοκκινίζεις… για το ευαίσθητο δέρμα σου!


25 Φεβρουαρίου 2019

key_visual.jpg

Μια ιδιαίτερη περίπτωση χρόνιου δερματικού νοσήματος που εμφανίζεται κυρίως στις γυναίκες με ανοιχτό χρώμα δέρματος και συνήθως εκδηλώνεται μετά την ηλικία των 30.

Τα συμπτώματα εμφανίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και το ντεκολτέ και ανάλογα με το επίπεδο της νόσου ποικίλλουν από έντονη παροδική ερυθρότητα (κοκκίνισμα) σε μόνιμη ερυθρότητα με ευρυαγγείες γύρω από τη μύτη και τις παρειές, αλλά και από σπυράκια με ερυθρότητα ή/και πύον έως υπερπλασία σμηγματογόνων αδένων, πάχυνση και παραμόρφωση του προσώπου.

1 στους 10 ανθρώπους στη Βόρεια Ευρώπη επηρεάζεται από τη Ροδόχρου Νόσο. Ο αριθμός των γυναικών που εμφανίζουν συμπτώματα είναι διπλάσιος από εκείνον των αντρών, οι οποίοι όμως τα παρουσιάζουν σε πιο έντονο βαθμό

Η ανάγκη για εξειδικευμένη περιποίηση γίνεται ακόμα πιο επιτακτική. Το ίδιο και η ανάγκη μας για προϊόντα που «ακούνε» την επιδερμίδα μας όταν «φωνάζει» για σωστή φροντίδα.

Η FREZYDERM μελέτησε τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας και την αντίδρασή της σε ποικίλους παράγοντες και προσφέρει τη σειρά SENSITIVE RED SKIN.

- Sensitive Red Skin Facial Cream

- Sensitive Red Skin Tinted SPF 30 Cream

Σκοπός της είναι να βελτιώσει τα συμπτώματα του ευαίσθητου και αντιδραστικού δέρματος, καθώς και την τάση για ερυθρότητα με δύο εξειδικευμένα προϊόντα:

Fροντίδα όπως…

Τα προϊόντα της σειράς SENSITIVE RED SKIN είναι υποαλλεργικά, χωρίς συντηρητικά και χωρίς παράγοντες πυροδότησης της Ροδόχρου νόσου σύμφωνα με επισκόπηση της National Rosacea Society.

SENSITIVE RED SKIN Facial Cream

Κρέμα ρύθμισης για το δυσανεκτικό και με ερυθρότητα δέρμα.

Μία απαλή κρέμα με ρυθμιστική δράση που μειώνει τα συμπτώματα του ερυθρού, ευαίσθητου, μη ανεκτικού δέρματος. Ρυθμίζει άμεσα και σημαντικά το κοκκίνισμα.

Ανακουφίζει και χαρίζει έντονη ενυδάτωση στο δέρμα. Δερματολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για κάθε ηλικία.

Δράση

- Ενίσχυση δερματικού φραγμού

- Ενυδάτωση, αντιγηραντική φροντίδα

- Αντιοξειδωτική δράση

SENSITIVE RED SKIN Tinted SPF 30 Cream

Επικαλυπτική αντηλιακή κρέμα για το μη ανεκτικό, με ερυθρότητα δέρμα.

Έγχρωμη κρέμα με υψηλή αντηλιακή προστασία, για κάθε τύπο δέρματος. Προσφέρει άμεση κάλυψη της έντονης ερυθρότητας και των συμπτωμάτων του ευαίσθητου δέρματος και παράλληλα ανακουφίζει και προλαμβάνει την έξαρσή τους.

Δερματολογικά ελεγμένη, περιέχει φυσικά χρώματα που προσαρμόζονται σε κάθε δερματικό τόνο, χαρίζοντας ομοιόμορφο και λείο πρόσωπο.

Δράση

- Ηλιοπροστασία UVA - UVB

- Κάλυψη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.