ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

«Σκληρός ρομαντισμός» Ο Eugene Souleiman δημιουργεί υπέροχα άγρια χτενίσματα στην επίδειξη Preen SS19


The Jennettes

7 Μαρτίου 2019

0c5a6429.jpg

Backstage @ Preen by Thornton Bregazzi με τον Eugene Souleiman, Παγκόσμιο Διευθυντή Δημιουργικού της Wella Professionals και Απεσταλμένο της ghd στην Εβδομάδα Μόδας.

Η ιστορία: Ο κόσμος των νομάδων, τόσο το κίνημα όσο και τα ταξίδια, αποτέλεσαν το σημείο εκκίνησης για την κολεξιόν SS19 της Preen. Τα κομμάτια αυτής της σεζόν συνδυάζουν άγρια φλοράλ μοτίβα, χρωματικές αντιθέσεις, gypsy δαντέλες και μεγάλα μανίκια, με επιρροές από την κλασική λογοτεχνία, όπως το Into the Wild του Jon Krakauer, που αποτελούν έμπνευση για τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι γεμάτη με ντελικάτα στυλ και μια αίσθηση ειδυλλιακής άγριας φύσης.

Το πνεύμα του Νομαδικού τρόπου ζωής προσθέτει έναν σκληρό ρομαντισμό στο λουκ και, για να το αναδείξει, ο Eugene Souleiman δημιούργησε ένα χτένισμα που θυμίζει πραγματικά την αισθητική που είναι εμπνευσμένη από τις τσιγγάνες. Μάλιστα, μιμείται την αισθητική της περιπλανώμενης τσιγγάνας που τα μαλλιά της έχουν πατικωθεί από το μαντίλι που φορούσε. «Το λουκ είναι ντελικάτο και περίτεχνο, αλλά υπέροχα άγριο», εξηγεί ο Eugene.

Ο Eugene και η ομάδα του δουλεύουν σκληρά για να ενσωματώσουν τη Νομαδική επιρροή της συλλογής στα μαλλιά, παίρνοντας τη ντελικάτη λεπτότητα των μαλλιών των κοριτσιών και βελτιώνοντας τα φυσικά τους μαλλιά για να δημιουργήσουν ένα περίτεχνο, αλλά ανολοκλήρωτο στυλ.

Η βασική τεχνική:

Ο Eugene ξεκίνησε στεγνώνοντας τα μαλλιά με κατεύθυνση προς τα κάτω με το Σεσουάρ ghd Air, σε χαμηλή ταχύτητα για να ενεργοποιήσει τη φυσική υφή των μαλλιών. Στη συνέχεια, ψέκασε μεγάλη ποσότητα EIMI Dry Me στα μαλλιά για να τους δώσει μια σκληρή όψη, που θυμίζει περιπλανώμενη τσιγγάνα, δημιουργώντας μια ντελικάτη και όμορφη υφή πάνω στην οποία δούλεψε.

«Δεν χρειάζεται χτένα, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να χτενίσετε τα μαλλιά και αγγίξτε τα πραγματικά», εξηγεί ο Eugene.

Μαλλιά μπαίνουν πίσω από τα αυτιά, με χαλαρές τούφες να τραβιούνται προς τα έξω και να ψεκάζονται με λακ EIMI Mistify Me Strong για να προσθέσουν μια ατελή λεπτότητα πλαισιώνοντας το πρόσωπο. Στη συνέχεια, τα μαλλιά τοποθετούνται στη θέση τους χρησιμοποιώντας το Σεσουάρ ghd Air και τη φυσούνα. Ένας τελικός ψεκασμός με EIMI Mistify Me Strong εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά θα μείνουν στη θέση τους, απαλά σμιλεμένα γύρω από το πρόσωπο.

Η βασική λεπτομέρεια στο λουκ ήταν μια μικροσκοπική πλεξούδα σε ένα μέρος των μαλλιών, με ένα ζιγκζακωτό λαστιχάκι μέσα από την πλεξούδα για να προσθέσει ένταση και να εξατομικεύσει το λουκ κάθε κοριτσιού. Ένας συνδυασμός του νέου EIMI Cocktail Me και του EIMI Oil Spritz απλώθηκε ελαφρά σε εκείνο το μέρος των μαλλιών ώστε να μαλακώσουν πριν γίνουν πλεξούδα, προσθέτοντας μια απαλή σατέν λάμψη που ερχόταν ανεπαίσθητα σε αντίθεση με την υφή που είχαν τα υπόλοιπα μαλλιά.

Αφού πλαισιώθηκε το πρόσωπο και δημιουργήθηκε η πλεξούδα, τα μαλλιά τραβήχτηκαν προς τα πίσω σε αλογοουρά, η οποία ισιώθηκε χρησιμοποιώντας το νέο Ισιωτικό ghd Platinum+. Η τελική πινελιά προστέθηκε πλέκοντας ένα λαστιχάκι γύρω από την αλογοουρά για να συμπληρωθεί το σκληρό, ρομαντικό λουκ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.