ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

«Η φροντίδα του δέρματος είναι το νέο foundation»: Ο Rodolphe Bories, Education Manager της La Mer μίλησε στο #jennygr


Ελένη Τσούτση

11 Απριλίου 2019

pan_lamer33.jpg

Με αφορμή το re-launch του δημοφιλούς και best-seller ορού «The Concentrate» από την La Mer μιλήσαμε με τον κύριο Rodolphe Bories, Regional Education Manager του οίκου. Ο κ. Bories βρέθηκε στη χώρα μας και είχαμε τη χαρά να τον ρωτήσουμε όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για την φιλοσοφία και την ιστορία του οίκου La Mer, τα μοναδικά προϊόντα αλλά και για τη περιποίηση της επιδερμίδας.

Είναι η πρώτη φορά που βρίσκεστε στην Ελλάδα; Πώς είναι η μέχρι τώρα διαμονή σας στη χώρα μας;

Όχι δεν είναι… Η πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα ήταν για ένα υπέροχο meeting που διοργάνωσε η La Mer στη Mύκονο. Από τότε αγαπώ την Ελλάδα και έρχομαι αρκετές φορές. Το ξενοδοχείο που μένω είναι πραγματικό μοναδικό όπως και το πρωινό και φυσικά η εκπληκτική θέα της Ακρόπολης.

Πείτε μας λίγα λόγια για το success story της La Mer.

Η μοναδική ιστορία του Max Huber δημιούργησε την επιτυχία μας και διαρκεί από τη δεκαετία του 50'. Πιστεύω ότι η πετυχημένη πορεία της La Mer προέρχεται από δυο πράγματα. Δεν δημιουργούμε πολλά νέα προϊόντα κάθε χρόνο, εστιάζουμε σε αυτά που πραγματικά χρειάζονται οι πελάτες μας, όχι στις τάσεις που απαιτεί το marketing. Ο δεύτερος λόγος είναι η μοναδική εμπειρία που θα αποκτήσετε όταν θα επισκεφθείτε τους αφοσιωμένους experts συνεργάτες της La Mer στα καταστήματά μας. Είναι πραγματικά η «crème de la crème» στη βιομηχανία μας!

Τι είναι αυτό που σας ενθουσιάζει περισσότερο από τη συνεργασία σας με τη La Mer;

Η δουλειά μου με κάνει να μιλάω για τα πιο αξιοζήλευτα καλλυντικά, μα τι άλλο - όπως ένας πραγματικός fan των καλλυντικών – ότι ονειρευόμουν! Επίσης, ταξιδεύω σχεδόν κάθε εβδομάδα σε μια διαφορετική χώρα και δουλεύω με εκπληκτικούς ανθρώπους!

Έχετε συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα καθόλη τη διάρκεια της καριέρας σας – ποιο σας έχει εμπνεύσει περισσότερο ή ήταν το πιο αξέχαστο;

Θα θυμάμαι για πάντα όταν παρευρέθηκα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Δερματολογίας στη Seoul. Η συνάντηση όλων αυτών των ιατρών από όλο τον κόσμο και η ακρόαση για το όραμά τους για την ομορφιά και αισθητική μου χάρισε τόση έμπνευση. Και αυτή η πόλη είναι ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις των καλλυντικών, τόσα πολλά brands, τάσεις και προϊόντα για να ανακαλύψετε.

Γιατί νομίζετε ότι οι γυναίκες εμπιστεύονται από τη φιλοσοφία του brand σας εδώ και τόσα χρόνια;

Λόγω της ιστορίας του Max Huber, αυτό είναι κάτι που οι πελάτες μας σέβονται, θαυμάζουν και θέλουν να αγοράσουν την iconic Crème de la Mer αμέσως... είναι γεγονός ότι μόλις δοκιμάσετε αυτό το moisturizer δεν θα θέλετε να το αποχωρίζεστε ποτέ.

Τι συμβουλή ομορφιάς θα δίνατε στις Ελληνίδες;

Η συμβουλή μου είναι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε προϊόντα που είναι κατάλληλα για το δέρμα σας όσο το δυνατόν νωρίτερα στη ζωή σας.

Ποια προϊόντα ομορφιάς ξεχωρίζετε και γιατί;

Την «Crème de la Mer» στην αγαπημένη σας υφή ημέρας και νύχτας: κάνει το δέρμα να είναι ενυδατωμένο και να φαίνεται ευτυχισμένο και υγιές! Το «The Eye Concentrate»: αυτό σταμάτησε πραγματικά τον πειρασμό μου να χρησιμοποιώ fillers ή botox: η περιοχή των ματιών σας θα φαίνεται φρέσκια, σφριγηλή, λεία... Το καλύτερο. Intensive Revitalizing Mask: με την πολυάσχολη ζωή που κάνω, χρειάζομαι επιπλέον ενυδάτωση και ενισχυτή ακτινοβολίας, αυτό το προϊόν είναι το πάθος μου - μερικές φορές το εφαρμόζω κάθε πρωί όταν δεν κοιμάμαι αρκετά και χρειάζεται να φαίνομαι φρέσκος.

Ποιο skincare προϊόν της La Mer θα πρoτείνατε σε κάθε γυναίκα;

O La Mer «The Concentrate» είναι ο πρώτος ορός παγκοσμίως που όλοι πρέπει να προσπαθήσουν και να έχουν. Είναι απλά ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση οποιουδήποτε (κάθε είδους) φλεγμονών. Στις μέρες μας άλλωστε γνωρίζουμε από τους δερματολόγους ότι οι φλεγμονές οδηγούν σε τόσα πράγματα (από την ακμή μέχρι τη γήρανση και τις ηλιακές κηλίδες ή την ερυθρότητα ...)

Πιστεύετε ότι οι γυναίκες φροντίζουν το δέρμα τους περισσότερο τα τελευταία χρόνια;

Στη La Mer πιστεύουμε ότι η φροντίδα του δέρματος είναι το νέο foundation. Όσο περισσότερο φροντίζετε καθημερινά το δέρμα σας τόσο λιγότερο θα χρειαστείτε και θέλετε να χρησιμοποιήσετε μακιγιάζ. Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε τώρα τα οφέλη που μπορούμε να αντλήσουμε από τη περιποίηση της επιδερμίδας. Επίσης είναι μια παγκόσμια τάση στα social media!

Γιατί πιστεύετε ότι οι γυναίκες αγαπούν τόσο πολύ «The Concentrate» ;

Υπάρχουν τόσοι λόγοι όσο και οι χρήστες που το έχουν. Νομίζω ότι κάθε μπουκάλι «The Concentrate» θα έχει μια προσωπική ιστορία για κάθε δέρμα, επειδή το κάθε δέρμα είναι μοναδικό. Μπορώ να μοιραστώ μαζί σας ότι, πέρα ​​από τα θαυμαστά αποτελέσματα, οι πελάτες μας ερωτεύονται αμέσως την πολυτελή βελούδινη υφή και τη φρέσκια καθαρή μυρωδιά λεβάντας.

Πόσο σημαντικό είναι για τις γυναίκες να ακολουθούν τη skincare routine;

Γνωρίζουμε σήμερα ότι το δέρμα μας δοκιμάζεται συνεχώς από τον τρόπο ζωής - το δέρμα μας γίνεται πιο ευαίσθητο, ερεθισμένο και γερνάει πιο γρήγορα. Η χρήση της σωστής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας θα επιτρέψει την αποκατάσταση και τη προστασία αυτού του φραγμού και τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν και γιατί;

Η «Crème la Mer» είναι η αγαπημένη μου γιατί όταν το χρησιμοποιεί κανείς βλέπει αμέσως το δέρμα του να μεταμορφώνεται. Για παράδειγμα, εγώ νιώθω το δέρμα μου πιο σφριγηλό και μαλακό, τους πόρους μου λιγότερο ορατούς καθώς επίσης έχω την αίσθηση ότι η επιδερμίδα μου σφίγγει.

Πώς νιώθετε που εργάζεστε με γυναίκες;

Ξέρετε νομίζω ότι οι γυναίκες πρέπει να κυβερνούν τον κόσμο... έτσι δουλεύοντας μαζί τους, αλλά και για αυτές, είναι φανταστικό και τόσο διασκεδαστικό. Είναι ο χώρος που αναμφίβολα ανήκω!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.