ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Rivage Greece εγκαινιάζει το πρώτο Rivage store στην Κηφισιά


7 Μαΐου 2019

renew_yourskin.jpg

Το Grand Opening θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, 18.30-20.30 με πολλές εκπλήξεις, δώρα και μυστικά ομορφιάς από τα καλλυντικά προϊόντα Rivage, που συνδυάζουν τα ευεργετικά για την επιδερμίδα συστατικά από τη Νεκρά Θάλασσα και επιλεγμένα ενεργά βότανα από τη φύση.

Η Rivage το 1996, εμπνευσμένη από τη Νεκρά Θάλασσα το μεγαλύτερο φυσικό spa στον κόσμο, που περιέχει 21 μοναδικά μεταλλικά στοιχεία στο νερό και τη λάσπη της, σχεδίασε μία σειρά προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, με στόχο να δημιουργήσει μία μοναδική εμπειρία spa, ακόμη και στο σπίτι. Η Νεκρά Θάλασσα από το 3.000 π.Χ. μέχρι και σήμερα αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό ομορφιάς, υγείας και ευεξίας σε όλον τον κόσμο. Σύμφωνα με τη μυθολογία το μυστικό της νεανικής επιδερμίδας και της αιώνιας ομορφιάς της Κλεοπάτρας, κρυβόταν στα θαυματουργά νερά της Νεκράς Θάλασσας.

Be you. Βe Natural. Στην Rivage πιστεύουμε ότι η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας αποκαλύπτει τη φυσική ομορφιά και χαρίζει ευεξία. Η φύση προσφέρει μία αφθονία συστατικών που καταπραΰνουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα αντιμετωπίζοντας τα σημάδια γήρανσης. Κάθε προϊόν Rivage έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και να αναζωογονεί τις αισθήσεις.

Be there. Κηφισιά - Κυριαζή 16, Κηφισιά – 145 62.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.