ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Νέα σειρά NIVEA Clay Fresh Showers: Ζήστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης μέσα στο ντους


15 Μαΐου 2019

niveaa111.png

Η NIVEA παρουσιάζει τη νέα σειρά αφρόλουτρων NIVEA Clay Fresh Showers και μας προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας, αναζωογόνησης κι ενυδάτωσης που διαρκεί όλη μέρα!

Η NIVEA έρχεται και αλλάζει τα δεδομένα στην περιποίηση σώματος, αξιοποιώντας την δύναμη ενός φυσικού συστατικού, γνωστού εδώ και αιώνες για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα και μας υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης κι αναζωογόνησης μέσα στο ντους!

Με τη νέα σειρά αφρόλουτρων, NIVEA Clay Fresh Showers, η NIVEA καινοτομεί, χρησιμοποιώντας ως βασικό συστατικό της σειράς, τον άργιλο και αναπτύσσει μια νέα φόρμουλα που ισορροπεί ιδανικά τον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας, την φρεσκάδα και φυσικά, την φροντίδα. Η σειρά NIVEA Clay Fresh Showers υπόσχεται βαθύ καθαρισμό σε όλο το σώμα, χωρίς όμως να ξηραίνει την επιδερμίδα μας αφήνοντάς την βελούδινα απαλή!

Η σύγχρονη εκδοχή μιας παλιάς «συνταγής»

Ο άργιλος είναι ένα φυσικό συστατικό που εδώ κι χρόνια χρησιμοποιείται ως θεραπεία στον τομέα της ομορφιάς χάρη στην ευεργετική του επίδραση στην επιδερμίδα. Η NIVEA, με γνώμονα πάντα την φροντίδα αλλά και την καινοτομία, έρχεται και εισάγει αυτή τη μοναδική φόρμουλα και τις ευεργετικές ιδιότητες του αργίλου στη νέα σειρά αφρόλουτρων. Ο άργιλος, είναι ένα εύπλαστο συστατικό σε μορφή πούδρας ο οποίος σε επαφή με το νερό παίρνει τη μορφή κρέμας. Για τη νέα αυτή σειρά shower gels η NIVEA χρησιμοποιεί λευκό άργιλο καολίνης, συστατικό το οποίο είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα ήπιο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Η σύνθεση αυτή της νέας σειράς, μετατρέπει το gel σε ήπιο καθαριστικό αφρό, που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα αλλά την καθαρίζει βαθιά ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει και την ενυδατώνει.

Τα αρώματα της φύσης «κλεισμένα» στη νέα σειρά

Όπως και για το βασικό συστατικό της νέας σειράς η NIVEA εμπιστεύεται την φύση και για τα αρώματά της! Ginger, βασιλικός, μπλε αγαύη και λεβάντα αποτελούν τους αρωματικούς συνδυασμούς της σειράς NIVEA Clay Fresh Showers που «χρωματίζουν» μοναδικά την κάθε μας διάθεση!

NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh Ginger & Basil, μας μεταφέρει σε μια βόλτα μέσα σε έναν κήπο με βότανα. Ο αρωματικός κόλιανδρος συναντά το φρουτώδες περγαμόντο, το lime και το ginger. Βασιλικός και μέντα ολοκληρώνουν μοναδικά την πρώτη αρωματική σύνθεση της σειράς, ενώ το άρωμα σανδαλόξυλου έρχεται να βάλει τις τελευταίες απαλές πινελιές.

Το NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh Blue Agave & Lavender χαρίζει αίσθηση αναζωογόνησης, μετατρέποντας το καθημερινό ντους στο σπίτι μας, σε μια επίσκεψη στο αγαπημένο μας spa! H πικάντικη φρεσκάδα του κάρδαμου, ενισχυμένη με το άρωμα της λεβάντας, του ξύλου και tonka beans αρωματίζουν υπέροχα την επιδερμίδα μας αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη.

Η νέα σειρά, NIVEA Clay Fresh Showers καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα μας ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει, αξιοποιώντας την δύναμη του φυσικού αργίλου και τα υπέροχα αρώματα που μας χαρίζει η φύση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.