«ΚΥΑΝΑ: η Ελληνική δύναμη με επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου υψηλών προδιαγραφών»

Τρίτη 21 Μάιος 2019
kyana-.jpg

Γνωρίστε τα εξαιρετικά & καινοτόμα προϊόντα KΥΑΝΑ για τα μαλλιά, εγκεκριμένα από τους κομμωτές και δοκιμασμένα στα πιο απαιτητικά μαλλιά! Πάντα ακολουθώντας τις παγκόσμιες νέες τάσεις και τεχνικές, πάντα καλύπτοντας τις ανάγκες για ακόμα πιο όμορφα και υγιή μαλλιά.

Η ελληνική εταιρεία ΚΥΑΝΑ, έχοντας μια διαρκή παρουσία στο χώρο των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου, εδώ και 13 χρόνια, και θεωρώντας την κομμωτική τέχνη μέσο έκφρασης συναισθημάτων και πεποιθήσεων, μοιράζεται μαζί μας ένα πάθος: το πάθος για όμορφα μαλλιά!

Πάντα στο πλευρό του επαγγελματία κομμωτή, παρέχει υποστήριξη και υπηρεσίες, που ξεπερνούν κάθε προσδοκία και βοηθούν τους φίλους κομμωτές να εξελίσσονται συνεχώς.
Στόχος της ΚΥΑΝΑ παραμένει πάντα η βοήθεια προς τους συνεργάτες της, ώστε να κάνουν και εκείνοι τη διαφορά!

Η τεχνογνωσία είναι αυτό που την ξεχωρίζει, επιτρέποντας τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά, με σκοπό την πλήρη κάλυψη, τόσο του επαγγελματία κομμωτή, που αναζητά συνεχώς προϊόντα με υψηλά standards, όσο και του τελικού καταναλωτή, που θα προτιμήσει value for money πολύτιμα προϊόντα για τα μαλλιά του.

Ανακαλύψτε τα νέα must have προϊόντα περιποίησης μαλλιών και hairstyling, για ένα μοναδικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα!

 

 

 

 

TRENDING ARTICLES