ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Μεγάλος Καλοκαιρινός Διαγωνισμός #SunScreenRevolution


28 Μαΐου 2019

sun_screen_revolution_active_sun_screen.jpg

Φωτογράφισε το αντηλιακό σου και δημιούργησε την επόμενη καλοκαιρινή καμπάνια της FREZYDERM!

Φέτος το καλοκαίρι, πάρε μέρος στην «επανάσταση» δημιουργώντας εσύ τη νέα καμπάνια των αντηλιακών Sun Screen της FREZYDERM! Φωτογράφισε το FREZYDERM Sun Screen αντηλιακό σου ή βρες το σχετικό φίλτρο στην κάμερα του Facebook, ανέβασε τη φωτογραφία στο ειδικά διαμορφωμένο site www.sunscreenrevolution.gr και η δημιουργία σου μπορεί να γίνει η διαφήμιση του φετινού καλοκαιριού!

Λατρεύεις την επαναστατική σύνθεση του Active Sun Screen; Απολαμβάνεις τη βελούδινη αίσθηση του Sun Screen Velvet; Εμπιστεύεσαι απόλυτα την βρεφική/παιδική σειρά αντηλιακών της FREZYDERM για την οικογένειά σου; Σε όποια περίπτωση και αν ανήκεις, ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσεις την καλλιτεχνική σου πλευρά για το αγαπημένο σου FREZYDERM αντηλιακό!

Από τις 27/5/19 έως και τις 30/6/19, πάρε μέρος στον πιο καλοκαιρινό διαγωνισμό και δες τη φωτογραφία σου να γίνεται η νέα καμπάνια της FREZYDERM. Με τη λήξη του διαγωνισμού, οι 3 νικητές από κάθε κατηγορία θα ανακοινωθούν στο www.sunscreenrevolution.gr και οι φωτογραφίες τους θα αποτελέσουν την καλοκαιρινή καμπάνια της FREZYDERM για την αντηλιακή προστασία.

BE PART OF THE REVOLUTION

1. Επισκέψου το www.sunscreenrevolution.gr/diagonismos

2. Επίλεξε ποια σειρά αντηλιακών θέλεις να φωτογραφίσεις. Active Sun Screen, Sun Screen Velvet ή Βρεφικά & Παιδικά αντηλιακά;

3. Φωτογράφισε το FREZYDERM αντηλιακό σου ή αν δεν έχεις το αντίστοιχο προϊόν, βρες τα ειδικά AR φίλτρα στην camera του Facebook.

4. Ανέβασε τη φωτογραφία σου και συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής.

5. Κάνε τις πιο επαναστατικές φωτογραφίες σου διάσημες και διεκδίκησε το πιο πρακτικό kit του φετινού καλοκαιριού με όλα τα απαραίτητα για την ηλιοπροστασία!

#SunScreenRevolution #BePartoftheRevolution #Frezyderm

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.