ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Eίσαι ξανθιά; Ανάδειξέ το!


13 Ιουνίου 2019

tamara-belliash.jpg

Λατρεύεις το ξανθό σου μαλλί αλλά έχεις βαρεθεί να το βλέπεις θαμπό και γεμάτο κιτρινίλες?

Αν θέλεις να του χαρίσεις τη χαμένη του λάμψη, εμείς σου έχουμε τη λύση και αυτή δεν είναι άλλη … από τη Hairmony Silver Hair Mask των ελληνικών καλλυντικών Dalon Cosmetics!Η Silver Hair Mask είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων κίτρινων τόνων που εμφανίζονται στα γκρίζα, λευκά ή πλατινένια μαλλιά. Χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της αναδομεί, ενυδατώνει, μαλακώνει και θρέφει την τρίχα ενώ παράλληλα προστατεύει από το φριζάρισμα.

Η χρήση της είναι πραγματικά πανεύκολη: άπλωσέ την ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας ελαφρύ μασάζ και άφησέ τη να δράσει για 5-10 λεπτά. Ύστερα ξέβγαλέ την με άφθονο νερό για ένα αποτέλεσμα εξαιρετικό, μοναδικό, απίστευτο.Ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, τα μαλλιά σου ξέρεις πως χρειάζονται μία επιπλέον φροντίδα, ειδικά αν είναι ξανθά, καθώς είναι ένα χρώμα, εξαιρετικά εντυπωσιακό, που χρειάζεται όμως ειδική περιποίηση, επιμελή φροντίδα.

Γι΄αυτό μην άγχεσαι !

Τρέξε γρήγορα στο πιο κοντινό κατάστημα καλλυντικών και ζήτησε τη Silver Ηair Mask των Dalon Cosmetics για να ζωντανέψεις το αγαπημένο σου ξανθό μαλλί και να εντυπωσιάσεις, όπου κι αν πας, ό,τι κι αν κάνεις!

Η νέα μάσκα μαλλιών Silver θα αποτελέσει το απόλυτο trend, όχι μόνο το καλοκαιριού αλλά ολόκληρου του χρόνου, καθώς θα δώσει τη λύση σε χιλιάδες γυναίκες, που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με τις κιτρινίλες στα ξανθά τους μαλλιά, και θα γίνει το αγαπημένο τους προϊόν, που δεν θα μπορούν να αποχωριστούν ποτέ.

Μην ξεχνάς : πρόκειται για μια γρήγορη, εύκολη και οικονομική λύση, που μπορείς να εφαρμόσεις μόνη σου, στο σπίτι σου, χωρίς να χρειάζεται να πας σε κομμωτήριο!

Είσαι ξανθιά; δοκίμασε τη Silver Hair Mask! Δε θα χάσεις!

Μπορείτε να ακολουθήσετε την Dalon Cosmetics στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.