ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H αισθητικός μου: Laser αποτρίχωση στην καρδιά του καλοκαιριού; Φυσικά ναι!


20 Ιουνίου 2019

screenshot_3.jpg

Η πλέον ασφαλής μέθοδος ανώδυνης, μόνιμης αποτρίχωσης με laser, για όλους ανεξαιρέτως τους τύπους δέρματος, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, είναι γεγονός!

Από αυτό το καλοκαίρι μπορείς να απολαμβάνεις για πάντα μια βελούδινη επιδερμίδα, χωρίς πόνο, χωρίς ερεθισμούς και φυσικά χωρίς την ταλαιπωρία που οι παραδοσιακοί τρόποι αποτρίχωσης συνεπάγονται.

Η πολυετής εμπειρία, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τον τελευταίας γενιάς εξοπλισμό που διαθέτει το Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαρίας Αργείτου, εγγυώνται το απόλυτο αποτέλεσμα!

Με το πολυβραβευμένο σύστημα Soprano ICE* της Alma Lasers, το οποίο αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει σήμερα η επιστήμη, η μόνιμη αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος, για κάθε σημείο του σώματος (ακόμη και τις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως το άνω χείλος, ο λαιμός, η γραμμή μπικίνι, το μπικίνι) και όλες τις εποχές, γίνεται η πιο απλή, ασφαλής, άνετη και οικονομική διαδικασία που θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητά σας, απαλλαγμένη μόνιμα από την ενοχλητική τριχοφυΐα μιας και ο χρόνος θεραπείας έχει μειωθεί στο μισό σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή laser.

*Το Μόνο Εγκεκριμένο από το FDA Σύστημα για Μαυρισμένα από τον Ήλιο Δέρματα

www.mariaargeitou.gr

2106742622, 2106743553
[email protected]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.