ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Sun Screen Summer Essentials


16 Ιουλίου 2019

image005.jpg

Το ιδανικό σενάριο των καλοκαιρινών διακοπών περιλαμβάνει ατελείωτες ώρες χαλάρωσης στην παραλία, με την επιδερμίδα μας να «ζεσταίνεται» από το χάδι του ήλιου χωρίς άγχος για τις βλαβερές συνέπειές του!

Η FREZYDERM μας παρέχει και φέτος όλα τα απαραίτητα για να περάσουμε το καλοκαίρι κάτω από το ζεστό φως του ήλιου, χωρίς να ανησυχούμε για τις δερματικές βλάβες που μπορεί να προκαλέσει όπως η φωτογήρανση, οι φωτοδερματίτιδες, οι φωτοευαισθησίες κ.ά.

Οι αντηλιακές σειρές SUN SCREEN της FREZYDERM καλύπτουν κάθε ανάγκη και παρέχουν την απόλυτη ηλιοπροστασία ώστε οι καλοκαιρινές αναμνήσεις να αφορούν μόνο όμορφες στιγμές και όχι… ταλαιπωρία!

Sea Side Dry Mist SPF 50+

Αντηλιακό dry oil σε μορφή mist που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία. Έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται πολύ εύκολα και χάρη στη Wet Skin Formu- la είναι ιδανικό για εφαρμογή και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί σκούπισμα, ενώ η πρακτική βαλβίδα του προσφέρει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό, για άριστη εφαρμογή.

Προστατεύει από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR ακτινοβολία και καλύπτει τις ανάγκες πολύ υψηλής ηλιοπροστασίας όλης της οικογένεια, ενώ είναι ιδανικό για εφήβους

Active Sun Screen Lip Balm SPF 50+

Lip Balm με αντηλιακή προστασία και προηγμένη φόρμουλα που συγκεντρώνει 3 καινοτόμες δράσεις. Προσφέρει υψηλή ηλιοπροστασία, έντονη και διαρκή ενυδάτωση και ισχυρή προστασία ενάντια στη φωτο-γήρανση και τη χρονο-γήρανση. Περιέχει αντιοξειδωτικούς παράγοντες καθώς και φυτικά έλαια που προστατεύουν τα χείλη από την αφυδάτωση.

 

Ενυδατικός αφρός προσώπου και σώματος.

 

Περιέχει D-Panthenol & Βιταμίνη E. Προσφέρει προστασία και ανακούφιση της επιδερμίδας και απαλύνει τους ερεθισμούς. Δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στην αφυδατωμένη επιδερμίδα ενώ παράλληλα προστατεύει από τους παράγοντες που προκαλούν φωτογήρανση. Η χρήση του είναι απαραίτητη μετά το μπάνιο για τη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος και την αποφυγή εγκαυμάτων.

 

Tip: Χρησιμοποιήστε απαλές κινήσεις μασάζ για να το απλώσετε σε όλο το σώμα ώστε να μεγιστοποιήσετε

τη διάρκεια του μαυρίσματος.

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.