ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα beauty tips που ακολουθεί πιστά η Monica Bellucci


Ελένη Τσούτση

5 Σεπτεμβρίου 2019

Τα beauty tips που ακολουθεί πιστά η Monica Bellucci

H Monica Bellucci συνεχίζει να είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση μια από τις πιο όμορφες και chic γυναίκες του Hollywood. Η ίδια προσέχει τη ρουτίνα ομορφιάς της ώστε να διατηρεί την ιταλική φρεσκάδα που τη κάνει να είναι τόσο ιδιαίτερη. Η ομορφιά της είναι διαχρονική και όλες μας θέλουμε να μάθουμε τα beauty tips που ακολουθεί στην καθημερινότητά της. Ας δούμε, λοιπόν, πώς περιποιείται τον εαυτό της.

Η ηθοποιός λούζει τα μαλλιά της δύο φορές τη βδομάδα και όχι περισσότερο. Πιστεύει ότι τα χημικά που περιέχονται στα σαμπουάν σήμερα μπορεί να αποδειχθούν βλαβερά, αν χρησιμοποιούνται άσκοπα. Επίσης, προσπαθεί να μη στεγνώνει με θερμότητα τα μαλλιά της, αλλά τα αφήνει να στεγνώνουν μόνα τους.

Στη καθημερινότητά της αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ και μόνο στις επίσημες εμφανίσεις λατρεύει το μαύρο eyeliner για να τονίσει το βλέμμα της. Τα αγαπημένα της χρώματα είναι καφέ ή το ανοιχτό γκρι.

Τέλος, για τα χείλη της δεν αποχωρίζεται το lip gloss της την ημέρα ενώ το βράδυ ένα lipstick σε έντονη κόκκινη απόχρωση είναι αυτό που θα εμπιστευτεί.

Δείτε ακόμη:

Τα 7 καλύτερα foundation

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.