ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Victoria Beckham μας αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της


16 Σεπτεμβρίου 2019

Η Victoria Beckham μας αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Η Victoria Beckham έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς για αυτό άλλωστε διατηρεί μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα που καταφέρνει να είναι φρέσκια όσο μεγαλώνει. Φυσικά όλες μας θα θέλαμε να μάθουμε ποια είναι τα beauty tips που ακολουθεί στην καθημερινή της ρουτίνα ώστε να τα αντιγράψουμε. To λανσάρισμα της νέας σειράς καλλυντικών με την υπογραφή της είναι γεγονός και μια καλή αφορμή για να μάθουμε όσα κάνει η ίδια στην beauty routine της.

Η καθημερινή απολέπιση είναι ένα από τα μυστικά της fashion designer. Μέσα από αυτό το σύστημα καθημερινής φροντίδας η επιδερμίδα της δείχνει νεανική, λαμπερή και ενυδατωμένη.Μέσω της απολέπισης διεγείρεται η παραγωγή πρωτεΐνης στην επιφανειακή στοιβάδα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα οξυγονώνεται το δέρμα, με αποτέλεσμα οι φθορέςτης επιδερμίδας να μειώνονται.

Επίσης, η Victoria εφαρμόζει καθημερινά την αντηλιακή της κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας. Δεν παραλείπει ποτέ την βιταμίνη Ε γνωστή ως η «βιταμίνη της αντιγήρανσης», καθώς μειώνει τις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου.

Η ίδια δηλώνει: «Κάνω θεραπείες προσώπου με οξυγόνο, ενώ φροντίζω να κρατώ την επιδερμίδα μου καθαρή, κάνοντας απολέπιση, δύο φορές την ημέρα. Έπειτα χρησιμοποιώ την ενυδατική κρέμα, η οποία πραγματικά «θρέφει» την επιδερμίδα μου. Ακόμη, πιστεύω ότι πολύ σημαντικό είναι κάθε γυναίκανα να πίνει άφθονο νερό και να κοιμάται όσο περισσότερο μπορεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.