ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Avon για μια ακόμη χρονιά στο Shopping Star!


20 Σεπτεμβρίου 2019

Η Avon για μια ακόμη χρονιά στο Shopping Star!

284 κραγιόν, 237 μάσκαρα, 255 μολύβια ματιών και 1.500 ακόμη προϊόντα μακιγιάζ «πρωταγωνίστησαν» στην περσινή σεζόν του Shopping Star, με την επιτυχημένη συνεργασία να επαναλαμβάνεται δυναμικά και φέτος!

Η Avon ανανεώνει την τηλεοπτική της παρουσία στο πλατό της εκπομπής “Shopping Star” και για την φετινή σεζόν, χορηγώντας όλα τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης μαλλιών, που θα χρησιμοποιούν οι διαγωνιζόμενες για να επιμεληθούν την προσωπική τους εμφάνιση, κάθε εβδομάδα.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι διαγωνιζόμενες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Avon και να δημιουργούν το κατάλληλο μακιγιάζ και χτένισμα, που θα αναδείξει το look που επέλεξαν να υποστηρίξουν στο θέμα της εβδομάδας.

Παράλληλα, μια φορά την εβδομάδα, η makeup artist Φιλιώ Σαραντινού, θα δίνει συμβουλές και θα προτείνει με tutorials τα βήματα για ένα σωστό και προσεγμένο μακιγιάζ για το κάθε look, δίνοντας αυτό το touch που θα το κάνει ξεχωριστό!


Ραντεβού στο πλατό του “Shopping Star”, από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 15:50, με νέα προϊόντα από την Avon και χρήσιμα tips ομορφιάς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.