ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Δοκιμάσαμε την καινούργια θεραπεία U-Lift Hifu και καταγράψαμε την εμπειρία μας


The Jennettes

24 Οκτωβρίου 2019

Δοκιμάσαμε την καινούργια θεραπεία U-Lift Hifu και καταγράψαμε την εμπειρία μας

Κοιτάζομαι στον καθρέφτη που μου δείχνει ό,τι θέλω αλλά και ό,τι δεν θέλω να δω…βλέπω ένα όμορφο πρόσωπο ...κάπου εκεί καθώς το κοιτάζω αρχίζω να διακρίνω μια ελαφριά χαλάρωση στο πλαϊνό μέρος του λαιμού μου και λίγο οι ρυτίδες εκεί δίπλα στο στόμα μου σαν να μου φαίνονται κάπως πιο έντονες.

Έκλεισα και τα 38 βέβαια αλλά δεν θέλω να αρχίσω να ασχολούμαι από τώρα με την χαλάρωση αυτή. Nομίζω ότι θα ήθελα κάποιος να φροντίσει για εμένα και να μου την εξαφανίσει ή έστω να μου την ελαχιστοποιήσει. Έχω διαβάσει αλλά μου έχουν πει και οι φίλες μου για μια θεραπεία που κάνει θαύματα στην ανανέωση του προσώπου και στην χαλάρωση, έτσι  ήρθε η ώρα να επισκεφτώ και εγώ την ειδικό να με καθοδηγήσει.

Φτάνω λοιπόν στην αγαπημένη μου αισθητικό που είναι ειδική στα θέματα χαλάρωσης προσώπου αλλά και σώματος, Λιάνα Κόντου, για να με καθοδηγήσει αν πραγματικά χρειάζεται να ασχοληθώ με αυτό που βλέπω ή είναι μόνο στο μυαλό μου.

Με υποδέχεται με ένα μεγάλο χαμόγελο και με περνάει κατευθείαν στο γραφείο της για μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης. Ευτυχώς που είναι τόσο καθησυχαστική και ειλικρινής και με διαβεβαίωσε ότι το θέμα που με απασχολεί είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο και αν θέλω να το αντιμετωπίσω θα έχω άμεσα πολύ καλά αποτελέσματα και έτσι θα αισθανθώ πάλι την επιδερμίδα μου όπως θα ήθελα να είναι - πιο σφριγηλή ,φωτεινή και ανανεωμένη.

Αποφάσισα λοιπόν να κάνω την θεραπεία που μου πρότεινε και αυτή δεν είναι άλλη από το HIFU U-LIFT προσώπου που την κάνεις μία φορά και ησυχάζεις για 10-12 μήνες,γιατί εγώ δεν είμαι για πολλές επαναλήψεις επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.

jenny.gr

Την ρωτάω να με καθοδηγήσει τι ακριβώς κάνει η θεραπεία και τι να περιμένω σαν αποτέλεσμα.
Μου εξήγησε ότι η συγκεκριμένη θεραπεία είναι νέα θεραπεία που αντιμετωπίζει την χαλάρωση του προσώπου και του λαιμού με θεαματικά αποτελέσματα. Είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας στο τομέα της ανόρθωσης και ανανέωσης της επιδερμίδας χωρίς την χρήση extra υλικών (υαλουρονικού οξέως ή την χρήση νημάτων).

Γίνεται με το μηχάνημα των εστιασμένων υπερήχων U-LIFT ανώδυνα και εύκολα και μετά μπορώ να γυρίσω στην δουλειά μου κανονικά. Aν και εγώ θα προτιμήσω μετά να πάω σπίτι μου να χαλαρώσω. Θα μου φτιάξει το οβάλ του προσώπου μου, το διπλοσάγωνο και εννοείται την ριτυδούλα στο μάγουλό μου και τον λαιμό θα μπορούσαμε ...αλλά συμφωνήσαμε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και απλά θα τον ανανεώσουμε λίγο.

Μετά από 3 μέρες λοιπόν εμφανίστηκα στο Salus Per Aqua για να κάνω την θεραπεία  που πραγματικά  ανυπομονούσα. Ξεκινήσαμε με την αξιολόγηση και την επισήμανση των σημείων που θα δουλεύαμε. Και έτσι άρχισε η θεραπεία μου!

jenny.gr

 Η διάρκεια της ήταν περίπου 1,5 ώρα μαζί με μια έξτρα περιποίηση που μου έκανε και πραγματικά καθώς σηκώθηκα είδα το πρόσωπό μου διαφορετικό, η ελαφριά χαλάρωση στα πλαϊνά του λαιμού είχε εξαφανιστεί εντελώς....και η ρυτιδούλα δεν φαινόταν πλέον!

Ενθουσιάστηκα πραγματικά γιατί η θεραπεία ήταν τόσο εύκολη ,ανώδυνη και γρήγορη και τα αποτελέσματα τόσο μα τόσο εντυπωσιακά.
Φεύγοντας μου ζήτησε η Κα Κόντου να επιστρέψω σε 20-25 ημέρες για να ελέγξει το πρόσωπό μου και ανάλογα εκείνη να αποφασίσει αν χρειάζεται να κάνουμε κάτι επιπλέον για να συμπληρώσω  το υπέροχο αποτέλεσμα.

Πραγματικά η   U-LIFT HIFU θεραπεία με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμά της και πάνω από όλα χάρηκα τόσο πολύ που “αποχωρίστηκα” αυτή τη ρυτιδούλα και την χαλάρωση.

Σας την προτείνω αν και εσείς θέλετε να ξανανιώσετε το δέρμα σας στιβαρό φρέσκο και φωτεινό. Να είστε σίγουρες ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα σας ξαφνιάσει θετικά όπως εμένα!

Facebook

Instagram

SALUS PER AQUA

Ιπποκράτους 5 Ν.Φιλοθέη Αμαρουσίου, 2106 839 817

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.