ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Amanda Seyfried Η ΝΕΑ Global Ambassador της Lancôme


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2019

Amanda Seyfried Η ΝΕΑ Global Ambassador της Lancôme

Η Lancôme, ηγετική μάρκα πολυτελών προϊόντων ομορφιάς παγκοσμίως, ανακοινώνει με μεγάλο ενθουσιασμό ότι η αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Amanda Seyfried είναι η νέα Global Ambassador της μάρκας, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της με τη μοναδική ελίτ που συνθέτουν οι Πρέσβειρες της Lancôme.

Η Amanda, που φέρνει την αισιοδοξία και το φυσικό της χάρισμα στον διάσημο γαλλικό οίκο ομορφιάς, λέει: «Είναι πολύ συναρπαστικό να με υποδέχεται αυτή η απίστευτη οικογένεια πρεσβειρών, οι οποίες είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους αλλά και τόσο ενωμένες στην αποστολή τους να εκπροσωπούν τη Lancôme, ενσαρκώνοντας παράλληλα τις θετικές αρετές και τις αξίες που ενδυναμώνουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και τις κάνουν να αισθάνονται ευτυχισμένες και επιτυχημένες.»

Η Francoise Lehmann, Πρόεδρος της Lancôme International, προσθέτει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Amanda στην οικογένειά μας. Ως αυθεντική γυναίκα της Lancôme, η Amanda φέρνει στον κόσμο της μάρκας το εξαιρετικό της ταλέντο στην ηθοποιία και το τραγούδι, τη φυσική της ομορφιά και το απαράμιλλο πάθος της για ζωή. Αντιπροσωπεύει απόλυτα τις αξίες μας, και ανυπομονούμε για όλα τα συναρπαστικά πράγματα που θα κάνουμε μαζί.»

Η Amanda αποτελεί μία από τις σαγηνευτικότερες πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ. Είναι πιο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ‘Sophie’ στο μιούζικαλ Mamma Mia! που βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα.

Πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Milo Ventimiglia στην προσαρμογή του μυθιστορήματος The Art of Racing in The Rain σε σκηνοθεσία Simon Curtis.

Το 2020, θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Kevin Bacon στην ταινία You Should have Left του σκηνοθέτη David Koepp. Θα δανείσει επίσης τη φωνή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων Scoob της Warner Bros, παίζοντας τον ρόλο της Daphne Blake.

Στην ταινία θα παίζουν επίσης οι Zac Efron και Mark Wahlberg. Η Seyfried ξεκίνησε πρόσφατα τα γυρίσματα για την ταινία A Mouthful of Air της Amy Koppelman σε παραγωγή της Trudie Styler. Έχει παίξει στις ταινίες Οι Άθλιοι, Ted 2 και Ακρότητες.

Πέρα από τη δουλειά της στον κινηματογράφο, η 34χρονη εμφανίζεται συχνά στο κόκκινο χαλί και είναι γνωστή για τη φυσική ομορφιά και το στυλ της.

Χάρη στην προσγειωμένη προσέγγιση και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, φιλοξενείται συχνά σε διεθνή περιοδικά.

τός οθόνης, η Amanda ασχολείται με την οικογένεια και τους φίλους της, καθώς και με την ευημερία των ζώων, έναν σκοπό για τον οποίο συμμετέχει στην οργάνωση Best Friends Animal Society.

Ως νεαρή μητέρα και ένθερμη υποστηρίκτρια φιλανθρωπικών σκοπών, αποτελεί πρότυπο για όλες τις νέες γυναίκες ενώ, χάρη στο ήθος της, ταυτίζεται απόλυτα με το φιλανθρωπικό πρόγραμμα «Write Her Future» της Lancôme.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.