ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Atoderm: Η απόλυτη φροντίδα για το ξηρό, πολύ ξηρό έως και ατοπικό δέρμα


20 Νοεμβρίου 2019

Atoderm: Η απόλυτη φροντίδα για το ξηρό, πολύ ξηρό έως και ατοπικό δέρμα

Η απόλυτη φροντίδα για το ξηρό, πολύ ξηρό έως και ατοπικό δέρμα

ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΞΗΡΟΤΗΤΑ
Η δερματική ξηρότητα αποτελεί μια συχνή αιτία επίσκεψης σε δερματολόγους. Περιστατικά όπως ξηρότητα, ερεθισμένο δέρμα ή γηραντική ξηρότητα επηρεάζονται καθημερινά από ακραίες καιρικές συνθήκες, κάνοντας δύσκολη την καθημερινότητα.
Αυτό έχει ωςαποτέλεσμα το δέρμα να χάνει την ελαστικότητά και την απαλότητα του.

Συμπτώματα
Τοδέρμα γίνεται θαμπό, τραχύ και έχει την τάση να δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος και κνησμού.

Ατοπική δερματίτιδα
Το έκζεμα ή ατοπική δερματίτιδα είναι μια χρόνια, υποτροπιάζουσα διαταραχή της ανώτερης στιβάδας του δέρματος, που προκαλεί ξηροδερμία, κνησμό και εξανθήματα. Συνήθως ξεκινάει στην παιδική ηλικία και μάλιστα μέσα στους πρώτους έξι μήνες. Μπορεί όμως να διαρκέσει μέχρι την εφηβεία ή την ενήλικο ζωή.

Συμπτώματα
Αντικειμενικά συμπτώματα
•    Σοβαρή κνησμός έκζεμα
•    Τράβηγμα
•    Απολέπιση
•    Σκάσιμο
•    Διαταραχές του ύπνου

Με τη σειράAtoderm, η BIODERMA δίνει σήμερα τη λύση για να ανακουφίσει, να ενυδατώσει, να λειάνει, να καταπραΰνει το ξηρό, πολύ ξηρό έωςκαι ατοπικό δέρμα. Όλης της οικογένειας. Από τη βρεφικήηλικία.

Χάρη στην εξειδικευμένη σύνθεση των προϊόντων Atoderm με το σύμλποκο SKIN PROTECTTM COMPLEX ο  δερματικός φραγμός αποκαθίσταται και το δέρμα δεν χάνει    την υγρασία που του είναιαπαραίτητη.

Έτσι το δέρμα αποκτά ξανά τη σωστή φυσιολογική του κατάσταση,    άνεση και εικόνα.
Χάρη στην πατέντα SKIN BARRIER THERAPYTM αποτρέπεται με βιολογικό τρόπο η εξάπλωση του βακτηρίου (Staphylococcus aureus)
που ευθύνεται για την επιδείνωση του ερεθισμού τουδέρματος. Επιπλέον εξειδικευμένα συστατικά, ενυδάτωνουν το δέρμα εντατικά και δεν το αφήνουν να αφυδατωθεί.

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.