ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η beauty editor του #jennygr πήγε στα καταστήματα Hondos Center και βρήκε τα 5 καλύτερα δώρα για τα Χριστούγεννα


Ελένη Τσούτση

12 Δεκεμβρίου 2019

Η beauty editor του #jennygr πήγε στα καταστήματα Hondos Center και βρήκε τα 5 καλύτερα δώρα για τα Χριστούγεννα

Το χριστουγεννιάτικο shopping είναι σίγουρα, η πιο διασκεδαστική υπόθεση στις γιορτές και κάθε χρόνο η αλήθεια είναι το απολαμβάνω όλο και περισσότερο. Αν και υπάρχουν στιγμές που μπορεί να δυσκολευτώ στην επιλογή δώρου, πάντα έχω πίστη πως θα βρω το ιδανικό για τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

jenny.gr

Αν υπάρχει κάτι λοιπόν, που ενισχύει το πνεύμα των Χριστουγέννων αυτό είναι τα δώρα και η μοναδική αίσθηση χαράς που παίρνεις όταν οι αγαπημένοι σου ανοίγουν αυτό που επέλεξες για εκείνους. Αυτή την γλυκιά ικανοποίηση έχω στο μυαλό που όταν ξεκινάω το Christmas shopping, και με βοηθάει να κάνω τις σωστές επιλογές.

Σαν beauty editor λοιπόν, η αγάπη μου για τα καλλυντικά και τα skincare προϊόντα είναι δεδομένη, έτσι δε θα μπορούσα να μην επισκεφτώ το πιο κοντινό κατάστημα Hondos Center για να αναζητήσω τα πέντε χριστουγεννιάτικα δώρα, που θα κάνουν φέτος ακόμη πιο ευτυχισμένους, τόσο τους δικούς μου ανθρώπους, όσο και εμένα, αφού με αγορές αξίας 100€ με την κάρτα Diners Club θα κερδίσω 2.000 επιπλέον Bonus πόντους!

jenny.gr

Η αλήθεια είναι ότι πάντα έχω στο μυαλό μου μια πρώτη ιδέα για το τι ταιριάζει στον καθένα αλλά πάντα ενθουσιάζομαι με τα νέα beauty λανσαρίσματα, και καταλήγω σε κάτι τελείως διαφορετικό – όπως οι περισσότεροι άλλωστε.

Δείτε την λίστα μου και εμπνευστείτε για τις δικές σας αγορές:

Για τη μητέρα μου

jenny.gr

Το πρώτο δώρο είναι για τη μητέρα μου, η οποία όπως εγώ λατρεύει τα skincare προϊόντα και γνώριζα καλά ότι ήθελε να δοκιμάσει τον ορό Advanced Night Repair της Estée Lauder, που είναι ο ιδανικός για τη μείωση της εμφάνισης των σημαδιών γήρανσης και η τεχνολογία του μεγιστοποιεί τη δύναμη της φυσικής νυχτερινής ανανέωσης της επιδερμίδας. Όλα όσα αναζητάει η μητέρα μου από έναν ορό ομορφιάς, θα το ανακαλύψει σε ένα καφέ πολυτελές μπουκάλι! Ένα λαμπερό και φρέσκο δέρμα πιστεύω ότι είναι το πιο όμορφο δώρο για εκείνη!

Για τον πατέρα μου

jenny.gr

Μπορεί να είναι ο άνθρωπος που έχω τη συχνότερη επαφή και επικοινωνία μέσα στην καθημερινότητα, αλλά πάντα θέλω να τον εκπλήξω με την επιλογή μου και φυσικά να τον δω να το χρησιμοποιεί. Έτσι, επέλεξα το Uomo Levriero Eau de Parfum από Trussardi, που ως λάτρης των αρωμάτων, πιστεύω  θα το εκτιμήσει και θα γίνει μάλιστα, και το signature άρωμά του! Είναι ξυλώδες, πικάντικο και η συσκευασία του διαθέτει υπέροχη αισθητική, τι άλλο να ζητήσει δηλαδή;

Για την κολλητή μου

jenny.gr

Για αυτό το δώρο δεν δυσκολεύτηκα καθόλου, αφού η κολλητή μου είναι makeup lover και η επιλογή μου ήταν μονόδρομος. Μια παλέτα με μεταλλικές σκιές θα την έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου, έτσι επένδυσα στην 5 Pan Eye Shadow Palette από την Bobbi Brown. Είναι η τέλεια επιλογή ειδικά για τα Χριστούγεννα, αφού θα δημιουργήσει μοναδικά glam makeup looks που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Για την αγαπημένη μου συνάδελφο

jenny.gr

Στο γραφείο συνηθίζουμε να κάνουμε Secret Santa δηλαδή να ανταλλάσσουμε δώρα μεταξύ μας και όλες μας το περιμένουμε με αγωνία, αφού οι αντιδράσεις ποικίλουν και είναι ομολογουμένως απολαυστικές. Φέτος λοιπόν, το δώρο μου θα είναι υπέροχο, αφού επέλεξα το άρωμα Miss Dior Eau de Parfum που είμαι σίγουρη ότι η τυχερή θα το ερωτευτεί όσο εγώ! Το Miss Dior συνδυάζει την ομορφιά του τριαντάφυλλου της Grasse με την ένταση του Δαμασκηνού τριαντάφυλλου και δένεται αρμονικά με τις δροσερές νότες περγαμόντου – όλα αυτά σε μια υπέροχη συσκευασία που θα διακοσμήσει το boudoir της.

Για τη νονά μου

jenny.gr

Δε θα μπορούσα να αφήσω έξω από την χριστουγεννιάτικη λίστα τη νονά μου. Όπως εκείνη δεν με ξεχνά ποτέ στις γιορτές, το ίδιο φροντίζω να κάνω κι εγώ! Φέτος λοιπόν, επέλεξα τη Hyaluron Cellular Filler της Nivea για την τέλεια περιποίηση της επιδερμίδας της. Η σύνθεσή της κρέμας θα δράσει κατά των ρυτίδων ενώ θα αναζωογονήσει το πρόσωπό της και θα της χαρίσει τη λάμψη που χρειάζεται για τα Χριστούγεννα!

Shopping tip: Αν κι εσείς έχετε μπει σε εορταστικό mood και αναζητάτε δώρα, που θα ενθουσιάσουν τους δικούς σας ανθρώπους, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τα Hondos Center ή να μπείτε στο hondoscenter.gr. Όλο τον Δεκέμβριο κάνοντας αγορές αξίας 100€ με την κάρτα σας Diners Club θα κερδίσετε 2.000 επιπλέον Bonus πόντους για τις επόμενες αγορές σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.