ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το αγαπημένο μας Foaming Gel με τεχνολογία Micellaire


3 Φεβρουαρίου 2020

Το αγαπημένο μας Foaming Gel με τεχνολογία Micellaire

Μερικές μόνο από τις καθημερινές επιθέσεις που αντιμετωπίζει το δέρμα μας.
Οι γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα πρέπει να υιοθετήσουν μία ρουτίνα καθαρισμού που θα μπορέσει να προστατεύσει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας τους.

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της πρόγραμμα καθαρισμού.
Υπάρχουν οι γυναίκες που επιλέγουν το νερό καθαρισμού micellaire, καθώς το βρίσκουν πιο απαλό, αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση. Υπάρχουν όμως και οι γυναίκες που επιλέγουν να συμπεριλάβουν στον καθαρισμό τους το ξέπλυμα με νερό.

jenny.gr

Το νερό όμως απομακρύνει την ενυδάτωση από το δέρμα. Ορισμένα από τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει, το μη φυσιολογικό του pH αλλά και άλλοι παράγοντες συμβάλλουν στον περιορισμό της άμυνας του δέρματος και στην ενίσχυση της ευαισθησίας του.

To εργαστήριο της Bioderma, ο ειδικός στο ευαίσθητο δέρμα, δημιούργησε το Sensibio Gel Moussant, το 1ο rinse-off καθαριστικό προσώπου της Bioderma, με πολύ υψηλή ανοχή, ειδικά σχεδιασμένο για τις γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα.

Χάρη στα καταπραϋντικά και ενυδατικά του ενεργά συστατικά, καταπραΰνει άμεσα το ευαίσθητο δέρμα.

Επιδημιολογικές έρευνες δείχνουν πως η τάση για ευαίσθητο δέρμα αυξάνεται συνεχώς. Σήμερα, αφορά πάνω από το 60% του πληθυσμού.

Το ευαίσθητο δέρμα είναι μία κατάσταση με την οποία γεννιόμαστε ή μπορούμε να την αποκτήσουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Συνήθως συνοδεύεται από μία δυσάρεστη αίσθηση, η οποία δεν είναι το ίδιο έντονη όλη τη μέρα: αίσθηση καύσου, τράβηγμα και  μία γενική δυσφορία.

Συχνά, δεν παρατηρείται μία ορατή κλινική εκδήλωση, αλλά το ευαίσθητο δέρμα μπορεί να συνδέεται με σημάδια  ερυθρότητας. Η δυσάρεστη αίσθηση που συνοδεύει το ευαίσθητο δέρμα μπορεί να κάνει δύσκολη την καθημερινότητα. Προκαλείται από την αντίδραση του δέρματος σε παράγοντες τους οποίους κανονικά θα έπρεπε να μπορεί να «ανέχεται». Αυτή η υπερ-ευαισθησία αντιστοιχεί σε περιορισμό της ανοχής του δέρματος εξαιτίας των αλλαγών στο δερματικό φραγμό και την υπερδραστηριοποίηση των κυττάρων.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΤΕ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ.

Με το Sensibio  Gel moussant με τεχνολογία Micellaire.

Το ίδιο το δέρμα ενέπνευσε τη BIODERMA στη δημιουργία του Sensibio Gel moussant.
Μία μοναδική σύνθεση που αποτελείται από μικκύλια που σέβονται τη φυσική ισορροπία του δέρματος. Ως εφευρέτης της τεχνολογίας micellaire, η Bioderma ανέπτυξε το Sensibio Gel Moussant για το ευαίσθητο δέρμα, για την προστασία και διατήρηση των βιολογικών λειτουργιών του δέρματος.

Είναι ένα πολύ απλό προϊόν που έχει βασιστεί σε μία ιδανική, soap-free σύνθεση από επιφανειοδραστικές ουσίες για απόλυτη δερματική ανοχή και ενισχυμένη ενυδάτωση.

ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΧΗ
Η τεχνολογία micellaire της BIODERMA βασίζεται σε μία συγκέντρωση απαλών, non-ionic καθαριστικών παραγόντων, που αποτελούνται από  δύο στοιχεία:

ΤΟ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ MICELLAIRE ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ:

Η ΑΠΟΛΥΤΗ MICELLAIRE ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ BIODERMA

1 ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ & ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Με ένα συνδυασμό από απαλές, soap-free, επιφανειοδραστικές ουσίες, το Sensibio Gel moussant περιέχει μία μη-ερεθιστική καθαριστική βάση η οποία ξεπλένεται με νερό, χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά λιπίδια του δέρματος, προστατεύοντας το υδρολιπιδικό φιλμ.

2  ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ
Το πατενταρισμένο σύμπλεγμα DAFTM της BIODERMA, χαρίζει καταπραϋντική δράση, ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα: συνδυασμός 3 σακχάρων, ραμνόζη, μαννιτόλη και ξυλιτόλη, δρουν στην πηγή της φλεγμονής, αυξάνοντας την ανοχή του δέρματος.

3  ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Μέσα από τη δράση των coco-glucoside και glyceryl oleate,  μία βιομιμητική χημική ένωση με μία λιπιδική σύνθεση όμοια με αυτή του δέρματος και από συστατικά 100% φυτικής προέλευσης. Το δέρμα απολαμβάνει ενυδάτωση μακράς διάρκειας και ο δερματικός φραγμός ενισχύεται:
Coco glucoside: ενισχύει το δερματικό φραγμό και εφοδιάζει το δέρμα με λιπίδια
Glyceryl oleate: ένα ήπιο ενεργό συστατικό που εφοδιάζει το δέρμα με λιπίδια, έχοντας παράλληλα μαλακτική δράση.

4  ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΟΧΗ
Για την εξασφάλιση της βέλτιστης ανοχής, το Sensibio Gel moussant έχει φυσιολογικό pH, το οποίο προσεγγίζει το pH του δέρματος(5 με  5.5) το οποίο δε διαταράσσει το υδρολιπιδικό φιλμ.  Επίσης, η σύνθεση χωρίς συντηρητικά μένει αναλλοίωτη χάρη στην παρουσία πολυόλων που συνδέουν τα μόρια νερού και αποτρέπουν την ανάπτυξη  βακτηρίων.
Χάρη στην εξαιρετική οφθαλμολογική του ανοχή,  το Sensibio Gel Moussant μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μάτια. Soap-free, χωρίς συντηρητικά και υποαλλεργικό.

ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ MAKE-UP

Το Sensibio Gel moussant σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται 2 φορές τη μέρα, πρωί και βράδυ. Είναι η ιδανική λύση για τον απαλό καθαρισμό και την αφαίρεση του μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια, καθώς και για κάθε γυναίκα που θέλει ένα rinse-off καθαριστικό, το οποίο είναι καταπραϋντικό αλλά και ενυδατικό.
Είναι ιδανικό για κάθε τύπο ευαίσθητου δέρματος, από λιπαρό μέχρι κανονικό προς ξηρό, συμπεριλαμβανομένου του πολύ ευαίσθητου και δυσανεκτικού δέρματος.

Σε μία ελκυστική και εύχρηστη συσκευασία με αντλία, η σύνθεση χωρίς άρωμα του Sensibio Gel moussant  καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ με ασφάλεια. Αφήνει το δέρμα απαλό και άνετο, χωρίς αίσθηση τραβήγματος.

Sensibio Gel moussant

Είναι ιδανικό για τον απαλό καθαρισμό ακόμη και του πιο ευαίσθητου δέρματος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση του μακιγιάζ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή των ματιών.

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.