ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Για ένα αγαλματένιο σώμα με τη δύναμη της φύσης Sculpt Zone στο Cocoon Urban Spa


12 Φεβρουαρίου 2020

Για ένα αγαλματένιο σώμα με τη δύναμη της φύσης Sculpt Zone στο Cocoon Urban Spa

Το Cocoon Urban Spa ξεχωρίζει τις τελευταίες δύο δεκαετίες για την εξαιρετικής ποιότητας ολιστική φροντίδα μας. Πάνω από 30 θεραπείες εμπνευσμένες από όλο τον κόσμο προσφέρουν ηρεμία, αναζωογόνηση και αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά μας στα καλύτερά της.

Από τις πλέον απαιτητικές ανάγκες, είναι η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με φυσικό τρόπο, είτε αυτή οφείλετε σε γενετικούς, είτε σε επίκτητους παράγοντες.

Συνδυάσαμε την 40χρονη επιστημονική έρευνα της Phytomer με εξειδικευμένες τεχνικές μάλαξης από τους έμπειρους θεραπευτές μας, για να σας προσφέρουμε μια νέα εντατική θεραπεία για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και με διάρκεια.

To ταξίδι προς την ομορφιά ξεκινά με ένα δώρο: τζακούζι, σάουνα και χαμάμ υπόσχονται βαθιά αποτοξίνωση με τον πιο χαλαρωτικό τρόπο. Η θεραπεία αρχίζει με δυνατό peeling με θαλάσσιους κρυστάλλους. Συνεχίζουμε με ισχυρή μάσκα που έχει βασικό συστατικό της, αγνό έλαιο από ροζ πιπέρι και εξειδικευμένη μάλαξη. Η φίνα κρεμώδης υφή σε συνδυασμό με την θερμότητα προκαλεί αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και ευχαρίστησης, όση ώρα το σώμα μας αποτοξινώνεται, παίρνει ιδανικό σχήμα και αποκτά μια λεία και αλαβάστρινη όψη.
Δοκιμάστε το Sculpt Zone για μια φορά και επιλέξτε τον αριθμό θεραπειών που ταιριάζει στο δικό σας σώμα.

Sculpt Zone στο Cocoon Urban Spa

Σουλίου 9 & Εριφύλης, 152 31 Χαλάνδρι, τ : 2106561975, e: [email protected]

Follow us on Instagram & Facebook

Photo: Olga Tzimou @i_was_shot_by_olga_tzimou

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.