ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H ιστορία ενός συστατικού με θαυματουργές ιδιότητες και η νέα πρόταση για express ανάπλαση της επιδερμίδας


13 Φεβρουαρίου 2020

H ιστορία ενός συστατικού με θαυματουργές ιδιότητες και η νέα πρόταση για express ανάπλαση της επιδερμίδας

Το θρυλικό συστατικό Life Plankton™ και οι θαυματουργές θεραπευτικές του ιδιότητες περιέχονται στο DNA της ιστορίας της Biotherm. Το 1952, ο Δρ. Jos ταξίδεψε στα γαλλικά Πυρηναία, όπου ανακάλυψε μια θαυματουργή πηγή, στην οποία κατέφευγαν οι Ρωμαίοι μετά τις μάχες, για να γιατρέψουν τις πληγές τους. Σε αυτή την πηγή, ανακάλυψε το Life Plankton™, ένα μοναδικό φυσικό συστατικό που αποτελεί αποκλειστικότητα της Biotherm. Μετά από 8 χρόνια έρευνας, οι βιολόγοι της Biotherm ανέπτυξαν μια μοναδική διαδικασία βιολογικής ζύμωσης που ονομάζεται Fermogenesis™ και εξασφαλίζει έως και 400.000 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση Life Plankton™ απ' ό,τι στο φυσικό περιβάλλον.

jenny.gr

Σήμερα, η επιδερμίδα μας αντιμετωπίζει περισσότερες απειλές από ποτέ. Για να βοηθήσει την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει ταχύτατα τις καθημερινές επιθέσεις, η Biotherm παρουσιάζει τις νέες αμπούλες LIFE PLANKTON™ REPLUMPING [H.A] AMPOULES, για γρήγορη ανάπλαση της επιδερμίδας και αντιμετώπιση των γραμμών.

Κάθε αμπούλα συνδυάζει την υψηλότερη συγκέντρωση σε κλάσμα προβιοτικών Life Plankton™ και Υαλουρονικό Οξύ βιολογικής ζύμωσης
ΚΛΑΣΜΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΩΝ LIFE PLANKTON™+ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ: ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Οι αμπούλες LIFE PLANKTON™ REPLUMPING [H.A] AMPOULES χρησιμοποιούν τη δύναμη της βιοεπιστήμης και τα πιο αποτελεσματικά συστατικά σε μια εύχρηστη υφή υψηλής συγκέντρωσης, για να γεμίζουν τις γραμμές και να αναπλάθουν γρήγορα την επιδερμίδα.
5% ΚΛΑΣΜΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΩΝ LIFE PLANKTON™ Κλάσμα προβιοτικών κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ένα συστατικό 100% βιολογικής ζύμωσης. Αυτό το συστατικό, που λαμβάνεται από τη φύση και ενισχύεται με τη βοήθεια της βιοεπιστήμης, είναι τόσο ενεργό που αναζωογονεί την αποδυναμωμένη επιδερμίδα. Η συγκέντρωση 5% σε κλάσμα προβιοτικών Life Plankton™ είναι η υψηλότερη που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε αμπούλα.

jenny.gr

1,5% ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ Το πιο ενυδατικό συστατικό χρησιμοποιείται σε μεγάλο μοριακό μέγεθος, για να γεμίζει και να αναπλάθει γρήγορα τις λεπτές γραμμές. Το αποκλειστικό κλάσμα προβιοτικών Life Plankton™ της Biotherm συνδυάζεται με το εξαιρετικά ενυδατικό υαλουρονικό οξύ, για να καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Το υαλουρονικό οξύ είναι η καλύτερη φυσική, αντιγηραντική υγροσκοπική ουσία που έχει την ικανότητα να συγκρατεί 1000 φορές το βάρος της σε νερό. Για να προσφέρει άμεσα ορατή ανάπλαση, το προϊόν περιέχει 3πλάσια συγκέντρωση σε Υαλουρονικό Οξύ υψηλού μοριακού βάρους σε σχέση με το LIFE PLANKTON™ ELIXIR.
ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Οι νέες αμπούλες LIFE PLANKTON™ REPLUMPING [H.A] AMPOULES δρουν συμπληρωματικά με το LIFE PLANKTON™ ELIXIR. Προσφέροντας γρήγορη αναζωογόνηση στο πλαίσιο μιας θεραπείας 8 ημερών, κάθε αμπούλα αναπλάθει την επιδερμίδα και λειαίνει τις λεπτές γραμμές.
ΑΜΕΣΑ

1 αμπούλα προσφέρει 8 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης, για να προστατεύει και να ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό, μειώνοντας την απώλεια νερού.

ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 8η ΗΜΕΡΑ

Η επιδερμίδα δείχνει θρεμμένη: 60%1 Η επιδερμίδα δείχνει πιο ελαστική: 60%2 Η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή: 60%2 Η επιδερμίδα δείχνει ενυδατωμένη: 65%2

1. Αυτοαξιολόγηση 66 γυναικών καυκάσιας καταγωγής 30 έως 65 ετών, αποτελέσματα μετά από 1 ώρα. 2. Αυτοαξιολόγηση 66 γυναικών καυκάσιας καταγωγής 30 έως 65 ετών, αποτελέσματα μετά από 8 ημέρες. 3. Κλινικές δοκιμές σε 45 γυναίκες καυκάσιας καταγωγής 45 έως 65 ετών, μετά από 1 εβδομάδα χρήσης του προϊόντος.
ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Ανάπλαση: +5,2 %3 Λεία υφή: +16 %3 Λάμψη: +6 %3

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.