ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Μαρία Ναυπλιώτου είναι η «Πρέσβειρα Ομορφιάς» της Shiseido στην Ελλάδα


Ελένη Τσούτση

28 Φεβρουαρίου 2020

H Μαρία Ναυπλιώτου είναι η «Πρέσβειρα Ομορφιάς» της Shiseido στην Ελλάδα

Αν κάτι θέλουμε να βλέπουμε στο χώρο της ομορφιάς αυτό είναι σίγουρα πρόσωπα που μας εμπνέουν με την προσωπικότητά, το ταλέντο και την φυσικότητα τους. Η H Shiseido λοιπόν κατάφερε για άλλη μια φορά να μας εμπνεύσει επιλέγοντας την Μαρία Ναυπλιώτου ως «Πρέσβειρα Ομορφιάς».

Η Shiseido συνάντησε την «σύγχρονη μούσα» της στην Ελλάδα και μας προτρέπει να αναδείξουμε την ωραιότερη εκδοχή του εαυτού μας, με σύμμαχο την νέα σειρά περιποίησης Vital Perfection. Με περισσότερα από 145 χρόνια ιστορίας και πρωτοπορίας στον χώρο της ομορφιάς, καθοδηγείται από την Επιστήμη και εμπνέεται από την Τέχνη, δίνοντας έμφαση στην υψηλή αισθητική και την κορυφαία επιστημονική έρευνα.  

Η φιλοσοφία της  Shiseido ενσαρκώνεται μέσα από την συναρπαστική συνένωση της απλής κομψότητας με τη δύναμη της φυσικής λάμψης.  Αυτός ο μαγικός συνδυασμός ταυτίζεται μοναδικά με την Μαρία Ναυπλιώτου η οποία μας προτείνει να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας και να αποκτήσουμε μια αρμονική σχέση μαζί του.                           

Να αποδεχθούμε την ηλικία μας, αντικρίζοντας τον κόσμο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.                   

Να ανακαλύψουμε τη δύναμη που κρύβεται μέσα μας και να αναδείξουμε την ωραιότερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η νέα προηγμένη σειρά περιποίησης Vital Perfection που ενισχύει την έννοια της παντονινής ομορφιάς, αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να ανακτήσει την ζωντάνια και να ενισχύσει την σύσφιγξη της επιδερμίδας της. Η καινοτόμος σύνθεσή της, εμπνευσμένη από την νευροεπιστήμη με τη νέα τεχνολογία ReNeura της Shiseido, αφυπνίζει τη δυναμική της επιδερμίδας να αντιμετωπίσει τα ορατά σημάδια γήρανσης και την απώλεια ελαστικότητας. Η επιθυμία για ορατό αποτέλεσμα lifting σε μία εβδομάδα γίνεται πραγματικότητα ενώ σε τέσσερις εβδομάδες, η επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο σφριγηλή και λαμπερή. Η πλούσια ενυδατική και μεταξένια υφή των προϊόντων της Vital Perfection, εξισορροπεί τις αισθήσεις και χαρίζει μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας.  

jenny.gr

Η Μαρία Ναυπλιώτου δήλωσε σχετικά:  
«Η σχέση εμπιστοσύνης μου με την Shiseido, αποτελεί πολλά περισσότερα από μια απλή συνεργασία. Επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η αυθεντική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και για μένα αυτό είναι στάση ζωής. Eίναι σημαντικό η εσωτερική αυτή πληρότητα να συμπληρώνεται με την πολυτιμότερη περιποίηση της επιδερμίδας. Η Shiseido με την νέα Vital Perfection, ενισχύει την έννοια της παντοτινής αυτής ομορφιάς.»

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.