ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Sharon Stone σήμερα γίνεται 62 και αυτά είναι τα top μυστικά ομορφιάς της 


Ελένη Τσούτση

10 Μαρτίου 2020

Η Sharon Stone σήμερα γίνεται 62 και αυτά είναι τα top μυστικά ομορφιάς της 

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η πανέμορφη ηθοποιός συμπλήρωσε τα 62 χρόνια ζωής.

Η Sharon Stone γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου το 1958 στο Meadville της Pennsylvania. Στα 62 της πλέον χρόνια, μετράει περισσότερο από τρεις δεκαετίες στον κινηματογράφο, δεκάδες επιτυχημένες ταινίες στο Hollywood (ανάμεσά τους το Casino του Scorsese και το περίφημο Βασικό Ένστικτο), μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, δύο γάμους (και δύο διαζύγια), τρία παιδιά (και τα τρία είναι υιοθετημένα), και αμέτρητες αναφορές για την σέξι εικόνα της, που διατηρεί νεανική στο πέρασμα του χρόνου.

Αν κάτι όλες μας θέλουμε να μάθουμε, είναι το πώς καταφέρνει να φαίνεται τόσο φρέσκια στο πέρασμα του χρόνου και ποια είναι τα μυστικά της νεότητάς της. Στο παρελθόν είχε δώσει μια συνέντευξη στο αμερικανικό allure και μάθαμε τα top beauty tips που ακολουθεί.

Το καλύτερο beauty tip που έμαθε από τη δουλειά:

«Να κάνω το μακιγιάζ των ματιών μου πριν κάνω τη βάση γιατί στο smokey eye, η σκιά θα πέσει σε όλο το πρόσωπο και θα καταστρέψει τη βάση μου».

Το καλύτερο beauty tip που έμαθε ποτέ από κάποιον:

«Η μαμά μου ήταν Avon Lady. Πριν πολλά χρόνια, λοιπόν, μου έδωσε την Avon Rich Moisture cream και μου είπε «Βάζε αυτή την κρέμα πρωί και βράδυ και θα με ευχαριστείς για το υπόλοιπο της ζωής σου!

Εκείνο το beauty πράγμα για το οποίο έχει μετανιώσει:

«Όταν είσαι νέος, οι άνθρωποι έχουν την τάση να ζηλεύουν την ομορφιά σου και κανείς δεν θέλει να σου πει ότι είσαι όμορφη. Ήμουν ανασφαλής με την εικόνα μου. Τώρα, κοιτάω τις ταινίες που έχω κάνει και λέω: Ήμουν τόσο όμορφο κορίτσι! Μακάρι να το ήξερα!».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.