ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Vichy συνεργάζεται με τη δημοφιλή σχεδιάστρια Marina Raphael


9 Ιουνίου 2020

H Vichy συνεργάζεται με τη δημοφιλή σχεδιάστρια Marina Raphael

Από την δημιουργία της, η Vichy έχει ως στόχο της να δώσει στις γυναίκες τη δύναμη να υποδεχθούν κάθε αλλαγή στη ζωή τους γεμάτες με νεανική ενέργεια και ανεπιτήδευτη λάμψη υγείας. Ο Δρ. Prosper Haller, ιδρυτής της Vichy Laboratoires, εργάστηκε με συνέπεια και προσήλωση, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το όραμά του: να βοηθήσει κάθε γυναίκα να αποκτήσει πιο δυνατή επιδερμίδα, ανεξάρτητα από την ηλικία, τον τύπο της επιδερμίδας, και τον τρόπο ζωής της. Σήμερα, 89 χρόνια μετά, η Vichy συνεχίζει να στηρίζει ενεργά την ενδυνάμωση των γυναικών, μέσα από συνεργασίες με σύγχρονες ηρωίδες, γυναίκες που το όραμά τους αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Η Vichy ανακοινώνει υπερήφανα τη συνεργασία της με την Μαρίνα Ραφαήλ, μια ανερχόμενη σχεδιάστρια που, χάρη στην πηγαία της δημιουργικότητα κατάφερε να λανσάρει τη δική της luxury σειρά τσαντών το 2018, υπό το ομώνυμο brand, Marina Raphael. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Μαρίνα δημιούργησε το brand με στόχο να εμπνεύσει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την ομορφιά τους και να την αναδείξουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες.

jenny.gr

Το κοινό της όραμα με τη Vichy δεν σταματά όμως μόνο εκεί, καθώς η Μαρίνα είναι επίσης αποφασισμένη να δημιουργεί αξεσουάρ σε αρμονία με το σύγχρονα πλαίσια της βιωσιμότητας· αξεσουάρ που αντανακλούν τον σεβασμό της για το περιβάλλον, την ανθρωπότητα και τη δημιουργικότητα, όπως ακριβώς η Vichy προασπίζεται με συνέπεια την προστασία του περιβάλλοντος.


Λίγα λόγια για την σχεδιάστρια Μαρίνα Ραφαήλ:

Από πολύ μικρή ηλικία το πάθος της Μαρίνα για τη μόδα και το σχέδιο ήταν εμφανές. Στην ηλικία των 15 ετών, γεμάτη έμπνευση και φιλοδοξία, μπήκε στον κόσμο των επιχειρήσεων, αναλαμβάνοντας την διοργάνωση εκδηλώσεων. Η συνεχής πρόκληση για δημιουργία νέων ιδεών την ενθουσίασε και εμφύσησε σε εκείνη τη νοοτροπία της δημιουργικότητας δίχως σύνορα. Η έμφυτη προσήλωση της στη λεπτομέρειά και η σχολαστική επιδίωξη για την τελειότητα, είναι συνυφασμένες με τα εφόδια που έχει προσκομίσει από την κληρονομιά της, τη Swarovski. Οι επιχειρηματικές προσπάθειες, η φιλοδοξία για καινοτομία και ο πηγαίος αλτρουισμός αποτελούν βασικά συστατικά του οικογενειακού DNA, και η Μαρίνα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Γεννημένη από Ελβετό-αυστριακή μητέρα και Έλληνα πατέρα, η σχεδιάστρια έχει μια φυσική ροπή προς την εξερεύνηση. Ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, είχε την ευκαιρία να εκτεθεί σε ερεθίσματα αρχιτεκτονικής, τέχνης και ποικιλία πολιτισμών, βιώματα που έχουν συμβάλει στο παγκόσμιο όραμα της και την βοήθησαν να δημιουργήσει ένα brand το οποίο απευθύνεται σε ένα διεθνές κοινό. Εμπνευσμένη τόσο από το παράδειγμα των γυναικών της οικογένειά της όσο και το όραμα τους, η Μαρίνα ίδρυσε τη δική της πολυτελή μάρκα το 2018 με στόχο οι τσάντες της να χαρίζουν δύναμη και χάρη σε όλες της γυναίκες που τις φορούν.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.