ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Dove: Η εικόνα μας είναι μοναδική, όπως και η ιστορία μας


21 Ιουλίου 2020

Dove: Η εικόνα μας είναι μοναδική, όπως και η ιστορία μας

Σε συνέχεια της πετυχημένης παγκόσμιας καμπάνιας #ΔείξτεΕμάς η μάρκα Dove προσκαλεί τις γυναίκες να δείξουν τις πραγματικές τους ιστορίες

Η μάρκα Dove στο πλαίσιο της καμπάνιας #ΔείξτεΕμάς δημιούργησε την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη φωτογραφιών παγκοσμίως, με στόχο να σπάσει τα στερεότυπα ομορφιάς, να δείξει τον αληθινό μας εαυτό και να συμβάλλει ενεργά στην αυθεντική απεικόνιση των γυναικών στα ΜΜΕ και τη διαφήμιση. Η συλλογή που δημιουργήθηκε από γυναίκες περιλαμβάνει περισσότερες από 5.000 φωτογραφίες από 39 χώρες και συνεχίζει. Χωρίς ψηφιακή παραμόρφωση, απλά η αληθινή ομορφιά, που δεν αποκλείει κανέναν.

Φέτος σε συνέχεια της καμπάνιας #ΔείξτεΕμάς η μάρκα Dove σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί όλες τις γυναίκες να δείξουν την πραγματική τους ιστορία πίσω από τα σημάδια που έχουν στην επιδερμίδα τους. Σημάδια που αφηγούνται ιστορίες ζωής γεμάτες νεανικές περιπέτειες και φιλίες μιας ζωής. Δείξε με αυτοπεποίθηση το σημάδι που σε κάνει μοναδική, ανεβάζοντας τη φωτογραφία και την ιστορία σου γύρω από το σημάδι στο Instagram με το hashtag #ΔείξτεΕμάς.

Με κάθε φωτογραφία που δημοσιεύεται στο Instagram με #ΔείξτεΕμάς ή αγοράζοντας προϊόντα Dove αποκλειστικά από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος βοηθάς και εσύ να δείξουμε τις πραγματικές μας ιστορίες. Παράλληλα, ενισχύεις το έργο της W.I.N. HELLAS - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών, αφού μέσα από την καμπάνια η μάρκα Dove και η ΑΒ Βασιλόπουλος συμβάλλουν έμπρακτα στις δράσεις της MKO, η οποία προσφέρει εξειδικευμένα ψυχο-εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενδυνάμωση και τη στήριξη των γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Γίνε και εσύ μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας της μάρκας DOVE, ανέβασε τη φωτογραφία με το σημάδι σου που σε κάνει μοναδική
στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram με το hashtag #ΔείξτεΕμάς και βοήθησέ μας να δείξουμε τις πραγματικές μας ιστορίες!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.