ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Νέα σειρά μακιγιάζ Sunshine Escape από την DUST+CREAM θα σας ταξιδέψει!


22 Ιουλίου 2020

Η Νέα σειρά μακιγιάζ Sunshine Escape από την DUST+CREAM θα σας ταξιδέψει!

Η Sunshine Εscape είναι μία limited καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ που περιλαμβάνει μία παλέτα με 10 αποχρώσεις σε σκιές ματιών, 5 Matte Lipsticks, 2 υγρές σκιές, 2 υγρά highlighters και 1 σετ nail polish με 4 χρώματα.

Εμπνευσμένη από τις πιο trendy αποχρώσεις του Καλοκαιριού, η Sunshine escape αποτελεί το ιδανικό εισιτήριο ομορφιάς για το φετινό καλοκαίρι.


• Η νέα παλέτα σκιών για τα μάτια περιέχει 10 αποχρώσεις, με συνδυασμό σε λαμπερές και ματ υφές. Προσφέρει ιδανική ισορροπία ανάμεσα σε γαλαζοπράσινους, μωβ, δαμασκηνί και γήινους τόνους. Οι συνδυασμοί χρωμάτων της δημιουργούν από natural έως και εντυπωσιακό exotic look.

• Τα 5 Matte Lipsticks τα χαρακτηρίζει η σταθερή ματ πουδρέ υφή. Οι νέες αυτές καλοκαιρινές αποχρώσεις συνθέτουν μια εντυπωσιακή παλέτα χρωμάτων και χαρίζουν μία βελούδινη αίσθηση στα χείλη. Παράλληλα διατηρούνται ομοιόμορφα και έχουν μεγάλη διάρκεια.


• Οι 2 υγρές σκιές ματιών προσδίδουν φωτεινότητα στο βλέμμα χάρη στη μεταλλική υφή που σταθεροποιείται άμεσα. Μπορούν να εφαρμοστούν και ως βάση σκιάς, διατηρώντας την ομοιομορφία στις σκιές που τοποθετούνται από πάνω.

• Τα 2 υγρά highlighters γράφουν υπέροχα στην επιδερμίδα, χαρίζοντας το εφέ του υγρού μετάλλου. Προσφέρουν εξαιρετική λάμψη και φυσική αίσθηση, σε συνδυασμό με μεγάλη διάρκεια και φυσικά είναι υποαλλεργικά.

• Το nail polish kit περιέχει 4 πολύ φωτεινές καλοκαιρινές αποχρώσεις και 1 top coat για μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ - πεντικιούρ σας.

H DUST+CREAM παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο όραμά της να προσφέρει κορυφαία ποιότητα με προσιτό κόστος. Επενδύει συνεχώς στην εξέλιξη και την παραγωγή νέων προϊόντων όπως της ειδικής limited σειράς Sunshine Escape , στην υπερσύγχρονη παραγωγική της μονάδα στην Ελλάδα, που διαθέτει πιστοποίηση ISO 22716:2007.

Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της έχει βραβευτεί επανειλημμένα από οργανισμούς υψηλού κύρους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, από τις αρχές του 2020 η DUST+CREAM:

• Τιμήθηκε ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας

• Κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία των προϊόντων αυτόνομης διανομής του διαγωνισμού PRIX DE BEAUTÉ με την πρωτοποριακή μάσκαρα Velvet Look

• Αναδείχτηκε από τους Financial Times ως μια από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης

Όπως και τα χιλιάδες ακόμα μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης και ομορφιάς της DUST+CREAM, έτσι και την ειδική limited σειρά Sunshine Escape θα τη βρείτε σε ένα από τα 78 υπέροχα καταστήματα της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στο ολοκαίνουριο e-shop, στο επίσημο site της DUST+CREAM.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.