ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Καλοκαιρινές διακοπές με τα travel size προϊόντα της Lorvenn Hair Professionals


23 Ιουλίου 2020

Καλοκαιρινές διακοπές με τα travel size προϊόντα της Lorvenn Hair Professionals

Η Ελληνική μάρκα Lorvenn Hair Professionals παρουσιάζει τα travel size προϊόντα περιποίησης μαλλιών που θα σε ακολουθούν στις διακοπές σου και αυτό το καλοκαίρι, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο στη βαλίτσα σου!

Η Lorvenn γνωρίζοντας πολύ καλά από Ελληνικά καλοκαίρια, σε συμβουλεύει να ξεκινάς την μέρα σου με την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο και τις υπεριώδεις ακτίνες του με το Argan Oil Sun Protection που θα αφήσει τα μαλλιά σου ενυδατωμένα όλη μέρα!

Για να αντιμετωπίσεις καλύτερα τις πολύ απαιτητικές αλλά και αγαπημένες σου καλοκαιρινές συνθήκες, δεν θα πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου το Frizz Free shampoo που θα σε κάνει να ξεχάσεις το ενοχλητικό φριζάρισμα, το Keratin Vitality shampoo που θα προσφέρει την ανάσα αναζωογόνησης που χρειάζονται τα μαλλιά σου μετά από την θάλασσα και τον ήλιο και φυσικά το Silver Pure shampoo το οποίο θα διατηρήσει το χρώμα σου απομακρύνοντας όλους τους ανεπιθύμητους κίτρινους χρωματισμούς, δίνοντας παράταση στην επόμενη βαφή σου.

Στο τέλος της ημέρας χάρισε στον εαυτό σου λίγο χρόνο και αφέσου στα πολύτιμα συστατικά των Chromacare masks που θα προσφέρουν στα μαλλιά σου βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και μεταξένια υφή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.